Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset - Orimattilan kaupunki

Haemme sijaisia Orimattilaan varhaiskasvatuksen opettajien ja hoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuspalvelut sisältävät mm. lasten varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä avoimen varhaiskasvatuksen. Toimintayksiköitä ovat pääosin päiväkodit ja koulujen yhteydessä toimivat esiopetusryhmät.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen pätevyys. Myös mahdollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa.

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen saavuttua puhelimitse. Toteutamme haastattelun ensisijaisesti puhelimitse. Sijaiseksi valitun tulee ottaa mukaan ensimmäiseen työpaikkaan voimassa oleva lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Lyhytaikaisia sijaisuuksia tarjotaan pääsääntöisesti vain Kuntarekry -järjestelmästä lähetettävien tekstiviestien välityksellä. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi
https://peda.net/orimattila

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Orimattilan varhaiskasvatuksesta sekä yksiköiden yhteystiedot löydät sivulta: https://peda.net/orimattila

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila
Orimattilan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat