Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaisia sijaisuuksia - Kaustisen kunta

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, opettajia ja avustajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä. Pitemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla

Ilmoittaudu sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi sivustolla. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Päivitä käytettävyys kolmen kuukauden välein, jottei se vanhene. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uusiin hakijoihin otetaan yhteyttä haastattelua ja tutkinto- sekä työtodistusten tarkastamista varten.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) tai siirtymäsäännöksen (§75) mukaisesti. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lisätietoja

https://kaustinen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja-rehtori Mailis Tastula, puh. 050 4436 877, mailis.tastula@kaustinen.fi
Varhaiskasvatusjohtaja Virpi Kataja virpi.kataja@kaustinen.fi, Päiväkodin johtaja Emmi Huntus, emmi.huntus@kaustinen.fi

Lisätietoja

Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Sykkivä, Soiva Kaustinen!

Alueensa palvelukeskuksena Kaustinen on kehittyvä ja viihtyisä kunta, jossa on monipuoliset arjen palvelut sekä vapaa-ajan mahdollisuudet, kaikenikäisille. Elävä kulttuuriperintömme onkin ylpeytemme aihe. Kaustisen tavoitteena on olla Suomen johtava kansankulttuurikunta, jossa eri kulttuurien lajien ja taiteen muotojen yhteistyö on rohkeaa ja uutta luovaa. Hyvinvointiamme lisää myös kulttuuri- ja vapaa-ajan toiminnan moninaisuus, maaseudun luonto, kansanmusiikkiperinne ja kuntalaisten aktiivisuus esimerkiksi yhdistystoiminnassa.

Tervetuloa meille töihin ja asumaan!


Osoite: Meerbuschintie 2, 69600 Kaustinen
Kaustisen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat