Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin päivähoidossa on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. lastentarhanopettajan, lastenhoitajan, erityisavustajan ja päiväkotiapulaisten tehtävissä. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden.

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä, sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksiköiden johtajat.

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelujen tuotanto-osasto, Päivähoidon palvelukeskus

Rovaniemen kaupungin päivähoidon palvelukeskus

Rovaniemen kaupungin päivähoidon palvelukeskus tuottaa päivähoitopalveluita rovaniemeläisille lapsiperheille päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja avoimessa päiväkodissa. Jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle tarjotaan hänen kehitystään vastaavaa toimintaa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa lasten ja perheiden tarpeiden mukaisina toimintamuotoina ja -aikoina lasten päivähoidosta annetun lain mukaisesti.

Päivähoidon palvelukeskuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia. Henkilökuntaa päivähoidon palvelukeskuksessa on yli 700 ja suurimpia ammattiryhmiämme ovat lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Sinulle suositellut työpaikat