Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksessa työpäiväsi voi sisältää kaikkea metsäretkistä leikkiin ja draamatyöskentelystä iltapäivädiskoihin. Lapset, iloiset tervehdykset ja lämpimät rutistukset ovat läsnä joka päivä.

Kiinnostuitko? Haemme varhaiskasvatuksenopettajia, varhaiskasvatuksen sosionomeja, varhaiskasvatuksen erityisopettajia, lastenhoitajia, perhepäivähoitajia, päivähoitotyöntekijöitä, päivähoitoavustajia ja laitoshuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kuntarekryn kautta voit jättää hakemuksen yli 12 vuorokauden pituisiin sijaisuuksiin. Tätä lyhyempiin keikkatöihin haetaan Sarastia Rekryn kautta: www.sarastiarekry.fi

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus järjestää ja kehittää kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluita. Palvelukokonaisuuteen kuuluu varhaiskasvatus, perusopetus, lukiokoulutus ja yleissivistävä aikuiskoulutus, ammatillinen koulutus ja ruotsinkielinen kasvatus ja opetus. Suomenkielinen varhaiskasvatus on jaettu neljään palvelualueeseen, joissa on yhteensä n. 50 päivähoitoyksikköä. Lisäksi ruotsinkielisellä palvelualueella on 4 päivähoitoyksikköä. Perhepäivähoitoa ja leikkipuistotoimintaa järjestetään jokaisella alueella.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät em. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös alan opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Tule tekemään kanssamme vaihtelevaa ja tärkeää työtä, jossa jokainen päivä on erilainen! Työ on itsenäistä, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin. Tarjoamme tueksesi moniammatillisen tiimin, jossa työskennellään suurella sydämellä.
Voit sovittaa sijaisuuksien tekemisen hyvin muuhun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Sijaisena voit itse päättää milloin olet käytettävissä käytettävyyskalenterin avulla.

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaamme!

Kiinnostuitko tehtävistämme? Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Jätä sijaishakemus" -linkin kautta. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/parasta-aikaa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mahdolliset lisätiedot päiväkodeista.
https://www.turku.fi/ota-yhteytta

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat