Vastaava lääkäri

Tule kehittämään Keiturin Soten toimintaa!

Oletko sinä etsimämme vastaava lääkäri?

Haemme 1.7.2024 alkaen terveydenhuollon toiminnasta vastaavaa lääkäriä.

Vastaavana lääkärinä vastaat Virrat-Ruovesi-alueen lääkäritoiminnasta. Toimit esihenkilönä alueemme muille lääkäreille ja vastaat omalta osaltasi palveluiden laadun hallinnasta yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat alueen palveluiden tuottamiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät ja toiminnan kehittäminen.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta valmiutta eri tahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön ja uusien toimintojen käynnistämiseen yhteistyössä yhtiön johtoryhmän kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Arvostamme kokemusta johtamisesta ja hallinnollisista tehtävistä.

Toivomme, että olisit koulutusorientoitunut. Teemme yhteistyötä Tampereen yliopiston yleislääketieteen laitoksen kanssa. Meillä on mm. YEK-jakson koulutusoikeus.

Tarjoamme sinulle

Työsopimuksen sisältö on vapaasti neuvoteltavissa. Nojaamme kuitenkin voimassa olevaan lääkärisopimukseen yksityiskohtien suhteen. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia.

Palkkaus ja työsuhde-edut (esim. asunto, auto, puhelin) ovat erittäin kilpailukykyiset ja niistä on mahdollista neuvotella laajalti.

Tule osaksi kehitysmyönteistä tiimiämme!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 31.5.2024 klo 23.55 mennessä Kuntarekryssä tai sähköpostitse osoitteeseen kari.nuuttila@keiturinsote.fi

Kaipaatko lisätietoja?
Toimitusjohtaja Kari Nuuttila, p. 044 715 1200
Vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa, p. 044 715 1695

Hae työpaikkaa
Ihan paras työpaikka!

Keiturin Sote Oy on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama voittoa tavoittelematon in-house -yhtiö. Vastaamme Pohjois-Pirkanmaalla sijaitsevien Virtain ja Ruoveden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisesta.

Toimimme nuorekkaalla ja kehitysmyönteisellä asenteella. Henkilöstömme koostuu innokkaista nuorista osaajista ja kokeneista ammattilaisista. Haluamme tehdä asioita uudella tavalla ja muutumme joustavasti ajan mukana. Koulutamme myös itse henkilöstöä yhdessä oppilaitosten kanssa uudenlaisilla yhteistyötavoilla.

Periaate työyhteisössämme ja tavaramerkkimme on ”Heijasta hyvää”.

Tutustu meihin tarkemmin

Tutustu meihin tarkemmin