test

Viestintäasiantuntija

Hakuaika päättyy  10.5.2024 12:00

Hei, viestinnän osaaja! Etsimme viestintä- ja markkinointitiimiimme viestintäasiantuntijaa. Tuletko meille työkaveriksi osaavaan ja luovaan porukkaamme?

Haemme viestintäasiantuntijaa vakituiseen tehtävään Viestintä- ja markkinointiyksikköön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millaiseen tiimiin pääset?

Meillä työskentelet omalla vastuualueellasi itsenäisesti, mutta sinua ei jätetä yksin. Tulet osaksi Pohjois-Savon hyvinvointialueen 15 kokeneen viestintäammattilaisen tiimiä. Meille on tärkeää keskinäinen luottamus sekä tiedon ja osaamisen jakaminen. Pääset mukaan kehittämään tiimimme toimintaa ja luomaan uutta. Hiukan yli vuoden yhteiselon jälkeen uudella hyvinvointialueella olemme erityisen avoimia tiimiläisten ideoille ja ajatuksille siitä, miten viestintämme olisi mahdollisimman vaikuttavaa, tehokasta ja rohkeaa. Töissä ei taatusti tule tylsää, vaan jokainen päivä on erilainen ja työtehtävät vaihtelevia. Tiimissämme myös huumori kukkii.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sinä työskentelet osana peruspalveluiden viestintää ja teet sisältöjä monikanavaisesti. Vastuullasi on muun muassa sisältöjen luominen verkkosivuillemme, henkilöstöintraamme ja somekanaviimme. Lisäksi työhön kuuluu mediayhteistyön koordinointia ja erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvasi on kuitenkin joustava ja rakentuu myös vahvuuksiesi ja toiveidesi pohjalta. Meille erityisen tärkeää on, että tuot mukanasi varmaa osaamista tiedottamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Myös alalle sopiva tutkinto ja ennen kaikkea monipuolinen viestinnän työkokemus auttavat sinua pääsemään nopeasti uusiin tehtäviin kiinni.

Tehtävässäsi koulutat henkilöstöä viestinnän eri teemoista säännöllisesti ja teet yhteistyötä monien erilaisten kumppaneiden kanssa organisaation sisällä ja ulkopuolella.


Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme todella joustavat etätyömahdollisuudet, 100 % työajan ja toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Haluamme varmistaa, että tiimimme osaaminen on ajan tasalla, joten järjestämme ja osallistumme säännöllisesti erilaisiin viestinnän koulutuksiin.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä 150 € ePassi-etu, TYKY-toimintaa, Iloa työhön -tunnit sekä työterveyshuollon palvelut. Kuukausipalkka tehtävässä on 3786,95 €. Lisäksi mahdollinen työkokemuslisä +3% tai +8 %.


Olisitko sinä meidän uusi viestintäasiantuntijamme?

Kelpoisuuden tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteen tutkinto, sekä perehtyneisyys ja työkokemus viestinnän alalta. Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat myös erittäin tärkeitä viestintäasiantuntijan tehtävässä.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella virkaan / työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Tehtävän aloituksessa käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hae pian ja tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi! Haastattelut järjestämme maanantaina 20.5.2024.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Viestintäpäällikkö Suvi Huttunen, 044 7179630, suvi.huttunen1@pshyvinvointialue.fi .

Soittoajat:

ma 29.4. klo 8.30-10.00

ti 30.4. klo 9.00-11.00

to 2.5. klo 14.00-15.30  

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan