Skip to main content
test

För denna annons kan du skicka in en ansökan för kortvariga vikariat hos kommunala arbetsgivare. Vikariaten erbjuds oftast säsongsbetonat, speciellt inom hälsovården, dagvården och skolväsendet.

Kommunala arbetsgivare som använder Kommunrekrys rekryteringssystem och som du enligt din ansökan har intresse för kan bekanta sig med din ansökan. Du kan begränsa din ansökans synlighet för arbetsgivare genom att ange inom vilka befattningsområden eller på vilka kommuners område eller för vilka arbetsgivare du kan tänka dig att jobba.

När du har blivit intervjuad och avtalat med arbetsgivaren om att inleda ett vikariat kan du börja använda Kuntarekrys vikarie- och tillgänglighetskalender. Via systemet kan arbetsgivaren även avtala med dig om vikariat via SMS-tjänsten.

Observera att detta är en ansökan om kommunala vikariat. Arbetsansökningar som skickats för denna annons uppmärksammas inte i rekryteringar för vilka en egen rekryteringsannons publicerats. Om du vill ansöka för en specifik befattning som publicerats på Kommunrekry bör du alltid fylla i ansökningsformuläret som publicerats i samband med just den annonsen i fråga.

Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/se/arbetsgivarna/

Mer om arbetsgivaren

Lär dig mer om oss

Arbetsgivare som använder Kuntarekry

Kommunala arbetsgivare är ofta de största arbetsgivarna på sitt område. Kommunala sektorn sysselsätter ca 20 procent eller var femte arbetstagare i Finland. Med över 7 000 yrkesbeteckningar erbjuder kommunala sektorn mångsidiga arbetsuppgifter inom olika branscher.


Adress: Osmovägen 34, 00610 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat