Open vacancy Saimaan Tukipalvelut Oy

Avoin hakemus

Saimaan Tukipalvelut OySaimaan Tukipalvelut OyImatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Taipalsaari
Työavain: 
122091
Hakuaika alkaa: 
30.11.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.00
Palkka: 
Avaintes:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen / tarpeen mukaan.
Työn kuvaus

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa tällä hetkellä avoimista työpaikoista. Jos sopivia työtehtäviä tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä.

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja työstään innostuvia tekijöitä: ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja, laitoshuoltajia, tekstiilihuoltajia sekä kiinteistöhuollon ja kunnossapidon työntekijöitä. Työtehtävästä riippuen hakijoilta odotetaan soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista alan työtehtävistä. Etsimämme työntekijät ovat vastuuntuntoisia, laadukkaaseen työhön ja hyväntuuliseen palveluasenteeseen sitoutuneita henkilöitä. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Organisaation kuvaus

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalveluja, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.

Yhteystiedot

Lisätietoja työtehtävistä saat Rekrystä, p. 040 154 8029 tai rekry@saimaantukipalvelut.fi