Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Matkalippujen tarkastaja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHelsinki
Työavain: 
HSL-51-16-17
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
25.10.2017 16.00
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
22.1.2018
Työn kuvaus

Matkalippuja tarkastetaan kaikissa HSL-alueen joukkoliikennevälineissä ja koko Suomen junaliikenteessä. Tarkastustyön ohessa tarkastajat opastavat matkustajia matkantekoon liittyvissä asioissa sekä tekevät lippulajitutkimuksia.

Tule meille

MATKALIPPUJEN TARKASTAJAKSI

Etsimme asiakaspalvelusta ja joukkoliikenteestä kiinnostuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan pidempiaikaisesti ja kehittymään joukkoliikenteen asiakaspalvelutehtävissä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja vähintään 20 vuoden ikää, erinomaista terveyttä, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, paineensietokykyä ja neuvokkuutta. Olet rehellinen ja luotettava, sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja halu tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön englannin kielen osaamista. Työssä menestymistä auttaa myös ruotsin ja muiden kielten osaaminen.

Kuusi viikkoa kestävä tarkastajakurssi alkaa 22.1.2018. Teoriakoulutuksen jälkeen alkaa kuuden kuukauden pituinen työssäoppimisjakso.

Tehtävän palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (2048,04 euroa/kk), henkilökohtaisesta lisästä, aiemman työkokemuksen perusteella maksettavasta lisästä ja työaikakorvauksista. Kurssin ajalta maksamme 1 613 euron kurssirahan.

Liitä CV hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät henkilöstöedut.

Organisaation kuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 66 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 tarkastusesimiehet Sanna Hirvi, puh. 09 4766 4179, Jaana Juvonen, puh. 09 4766 4180 ja Kaisa Maijala, puh. 050 412 1930. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hsl.fi.