Anstaltsvårdare, Servicehuset Astrea, Hangö

Ansök senast  20.5.2024 15:45

Vi söker två glada och energiska yrkesskickliga anstaltsvårdare till en ordinarie anställning till servicehuset Astrea i Västra Nylands välfärdsområde. Den ena anstaltsvårdaren arbetar i servicehusets allmänna utrymmen och den andra på avdelningarna.

Du är kundserviceinriktad och går in för arbetet med entusiasm. Du är bra på att organisera ditt arbete och du låter dig inte skrämmas av snabba och föränderliga situationer. Vi uppskattar goda interaktions- och samarbetsfärdigheter.

Arbetet är varierande och mångsidigt renhållningsarbete i servicehuset Astreas lokaler.

Arbetsskiften bestäms mellan kl. 6.00 och kl. 15.00. Du jobbar i de allmänna utrymmena på vardagar och på avdelningarna mellan måndag till söndag.
Arbetstiden är 38,25 h per vecka.

Anstaltsvårdarens lön följer SH-avtalet, grundlön 2 156 €.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsprofil där du får utvecklas enligt ditt intresse.

Arbetet börjar den 27 maj 2024, eller enligt avtal.

För uppgiften lämplig utbildning: Behörighetskravet för uppgiften är yrkesexamen för anstaltsvårdare eller flera års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom social- och hälsovården

Vi förutsätter: Hygienpass

Vi uppskattar: kunskaper i båda inhemska språken

I Västra Nylands välfärdsområde begärs ett narkotikatest av den person som valts till en arbetsuppgift genom slumpmässigt urval enligt rusmedelsprogrammet.


Arbetstagarnas välbefinnande är viktigt för oss och vi erbjuder 200 euro per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, motions- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid.

Kontaktuppgifter

Mer information om uppgiften ges vardagar kl. 13-15 av:

Servicechef Sari Viinamäki 040 6713778

Servicechef Maiju Aaltonen 040 6343198

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra Läs om arbetsgivare