Västra Nylands välfärdsområde

Lär känna oss!

Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde!

Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål. 

Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda.

Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken.

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda våra anställda mångsidiga förmåner. Utöver omfattande företagshälsovård erbjuder vi bland annat lunchförmån. Du får 300€ per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner.

Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra

Våra lediga tjänster

Tule kesätöihin uudelle Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Sujuvasti sote-palveluihin!

Hyvinvointisi tukena - pienissä ja isoissa asioissa

lue lisää

Tavoitteena Suomen paras hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin