test

Hammashoitaja, sijaisuuksia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

Ansök senast  26.9.2024 12:00

Tule meille hammashoitajan sijaisuuteen!

Tällä hakemuksella on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä hammashoitajan töitä koko Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä. Hyvinvointialueen eri yksiköiden esimiehet ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia hammashoitajan sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta keskutselemme mielellämme myös osa-aikaista työaikaa haluavien kanssa.

Tehtävään soveltuva koulutus:
Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus. Haemme hammashoitajaa tai lähihoitajaa, joka on suuntautunut suun terveydenhuoltoon. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat sekä suuhygienisti- tai hammaslääkäriopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on tyydyttävä suullinen toisen kotimaisen kielen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen hallinta on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta hammashoitajan työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa:

Läntinen alue:

johanna.backman@luvn.fi (Lohja), viola.storm@luvn.fi (Karkkila ja Vihti), maiju.sulin@luvn.fi (Kirkkonummi ja Siuntio), sanna.seppanen@luvn.fi (Inkoo), karoliina.vayrynen@luvn.fi (Raasepori ja Hanko)

Koillinen alue:

ansa-katariina.hentunen@luvn.fi tai tarja.pulkkinen@luvn.fi tai tua.jalkanen@luvn.fi (Pohjois-Espoo); paivi.laakso@luvn.fi (Kauniainen)

Kaakkoinen alue:

alisa.roulinski@luvn.fi tai birgitta.oksanen@luvn.fi (Etelä-Espoo), paivi.syri@luvn.fi tai jenni.kettunen@luvn.fi (Espoon sairaalan hammashoitolan arkipäivystys).

Erikoishoidon yksikkö:

niina.lindholm@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare