Hoiva-avustaja / Omvårdnadsbiträde, Väinölä (Myrskylä/Mörskom)

Ansök senast  28.5.2024 15:00

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee vakituiseen työsuhteeseen HOIVA-AVUSTAJAA. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Ryhmäkoti Väinölään, Myrskylään. Työ alkaa 17.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hoiva-avustajan työnkuvaan kuuluu avustavia tehtäviä mm. vaate-, ruoka- ja astiahuoltoa, asukkaiden päivittäisten toimintojen ohjaamista, opastamista ja avustamista itsenäisesti sekä lähihoitajan työparina.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen työn ja henkilöstöetuina mm. Epassin liikunta-, hyvinvointi-, työmatka ja kulttuuriedun. Työterveyshuoltomme on Mehiläisessä. Sovit mainioon joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen, haasteita pelkäämätön, sinulta löytyy joustavuutta sekä tiimityötaitoa ja haluat myös osaltasi vaikuttaa työyhteisön hyvään työilmapiiriin. Edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus, sisältäen tutkinnon osat Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) ja Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp). Edellytämme suomen kielen hyvää suullista taitoa. Eduksi luetaan toisen kotimaisen kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Työ on vuorotyönluontoista jaksotyötä. Työhön sisältyy myös yötyötä lähihoitajan parina. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu eli pääset halutessasi itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Palkka on 2167,04 e/kk + mahdolliset lisät.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote. Rikosrekisteriote tilataan oikeusrekisterikeskuksesta ja sen on oltava alle kuusi kuukautta vanha. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset viimeistään 28.5. klo 15. Alkuperäiset Suomessa suoritetut opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, haastattelut käynnistetään jo hakuajalla.

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme ammattitaitoiseen mukavaan työyhteisöön, joka tekee työtä asukkaidemme parhaaksi. Tutustu toimintaamme Facebookissa sekä Instagramissa ”Myrskylän Ryhmäkoti Väinölä” ja laita hakemus jo tänään!

Lisätiedot: Palveluesimies Päivi Aaltonen, 040 158 9082, paivi.aaltonen@itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Meillä työskentelee 2600 eri alojen ammattilaista ja tehtävänimikkeitä on yli 200. Löydät todennäköisesti itsellesi sopivan työpaikan, mihin ikinä omat ammatilliset intressisi ja tulevaisuuden suunnitelmasi sinua ohjaavatkaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden kaksikieliseen työympäristöön, jossa toisen kotimaisen kielen hallinta on rikkaus ja mahdollisuus, mutta ei ehdoton vaatimus.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Östra Nylands välfärdsområde producerar och ordnar offentliga social- och hälsovårdstjänsterna och räddningsväsendet i sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Läs om arbetsgivare