Kesäsijainen, kesätyö, Hangon kotihoito

Ansök senast  31.5.2024 15:45

Sykkiikö sydämesi ihmisläheiseen asiakastyölle, mutta kaipaat samalla merenrannalle? Hienoa, sitten Hanko olisi täydellinen sijainti kesäsuunnitelmillesi!

Voit olla joko valmistunut lähihoitajia/sairaanhoitajia/kotiapulainen/kodinhoitaja, kokenut konkkari tai alan opiskelija - meille pirteä ja kehittämismyönteinen asenne on kaikesta tärkein!

Hangon kotihoidossa teet merkityksellistä, antoisaa ja arvokasta työtä vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työ on itsenäistä mutta työskentelet silti osana moniammatillista tiimiäme. Meiltä saat aina tukea työhösi!

Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten
haavanhoitoa, lääkehoitoa ja näytteidenottoa.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja näin ollen tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Meillä on myös mahdollisuus suorittaa LOVe- lääkehoidon tentin!

Edellytämme lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä. Työntekijän on 1.1.2024 alkaen esitettävä lain 741/2023 28 §:n mukainen rikosrekisteriote ikääntyneiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.
Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tervetuloa merelliseen ja viihtyisään Hankoon - odotamme innolla juuri sinun hakemustasi!

Kontaktuppgifter

Jäikö jotain mietityttämään?

Pirauta Hangon kotihoidon aluevastaavalle Monica Mattila-Ekholm (puh.: 0407482318)!

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!