test

Kotisairaalan lääkäri, sairaalapalveluiden palliatiivinen yksikkö ja kotisairaala, Espoo, Lohja tai Raasepori

Ansök senast  9.8.2024 15:45

Haemme Länsi-Uudenmaan sairaalapalveluihin palliatiiviseen yksikköön ja kotisairaalaan Espooseen, Lohjalle tai Raaseporiin lääkäreitä määräaikaisiin erimittaisiin sijaisuuksiin yksikössämme.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Sairaalapalveluiden Geriatriset ja palliatiiviset palvelut yksikköön kuuluvaan palliatiivisen keskuksen toimipisteitä ovat kotisairaala, palliatiivinen poliklinikka, infuusiopoliklinikka. Yksikköömme kuuluu myös saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osastohoitopaikkoja Villa Glims ja Villa Bell-osastoilla. Kotisairaalassa potilaina ovat yli 16-vuotiaat kotona suonensisäisiä hoitoja saavat ns. jaksopotilaat sekä yli 18-vuotiaat kotona palliatiivisessa ja saattohoidossa olevat potilaat.

Etsimme nyt määräaikaisia sijaisia hoitamaan erimittaisia sijaisuuksia yksikössämme. Työ yksikössämme soveltuu lääkärille, jolla on kiinnostusta kotisairaalassa työskentelyyn, palliatiiviseen hoitoon. Kiinnostusta työskennellä syöpäsairauksien, sisätautisten, geriatristen potilaiden parissa sekä kiinnostusta oireiden ja kivun hoitoon. Kotisairaalassa työn sisältö on toimimista hoitajien konsulttina sekä ajoittain potilaiden tapaamista infuusiopoliklinikalla sekä kotikäynneillä.

Osa viikkotyöstä on mahdollista tehdä etänä.

Sairaalapalveluiden palliatiivinen yksikkö ja kotisairaala on palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden koulutuksen valtakunnallinen erityisyksikkö. Palliatiivisen yksikön lääkärit tarjoavat tarvittaessa palliatiivisen hoidon konsultaatiopalvelua muihin yksiköihin.

Palliatiivisen yksikön lääkäreiden esihenkilö on palliatiivisen keskuksen ja kotisairaalan ylilääkäri.
Yksiköissämme tarjoamme lääkärille kehittyvän, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa pääsee itse vaikuttamaan omaan työnkuvaansa. Yksikössämme on mahdollisuus osallistua yksikön lääkäreiden yhteiseen työnohjaukseen. Espoon sairaalassa on tarjolla koulutusta tiistai ja torstai iltapäivisin läsnä/etäyhteyden kautta.

Käytämme Lifecare ja Pegasos asiakas- ja potilastietojärjestelmiä.

Työaika klo 8-16 välillä; työviikko 38h 15 min; 5 pv viikossa (maanantaista perjantaihin). Ei päivystystä.
Työajassa on mahdollisuutta joustoon, kiinteä työaika on 9-14 välillä ja osittainen etätyö on yksikössämme mahdollista.
Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala Karvasmäentie 6, Espoo
(Espoon yksikkö) Sairaalatie 8 Lohja (Lohjan yksikkö), Itäinen rantakatu 9, Tammisaari (Raaseporin yksikkö).

Kelpoisuusvaatimus: lääketieteen lisensiaatti

Espoossa ja Lohjalla edellytetään hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa ja Raaseporissa edellytetään hyvää suomenkielen ja ruotsinkielen suullista että kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä ja rikosrekisteriotetta.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, kokemusta kotisairaalatyöskentelystä kotisairaalatoiminnassa ja osastotoiminnassa, lisäksi arvostamme kokemusta perusterveydenhuollon vuodeosastoista sekä etätyöskentelystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Hanna-Riikka Lehto 040 542 0916, hanna-riikka.lehto@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare