Lähihoitaja, Karjaan kotihoito

Ansök senast  30.6.2024 15:45

Haemme lähihoitajia Raaseporin kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen!

Kotihoidossa teet merkityksellistä, antoisaa ja arvokasta työtä, vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työ on itsenäistä mutta työskentelet silti osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten haavanhoitoa, lääkehoitoa ja näytteidenottoa.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Haastattelemme myös hakuaikana!

Työpaikan osoite: Karjaan kotihoito, Bulevardi 19 as 2, 10300 Karjaa
Työaika: 3-vuorotyö
Myös määräaikainen tehtävä on mahdollinen, mikäli se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Työntekijän on 1.1.2024 alkaen esitettävä lain 741/2023 28 §:n mukainen rikosrekisteriote ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja saat käyttöösi vuodessa 200 euroa, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa aluevastaava Maria Grönholm, 040-7114872 arkisin klo 7-15

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare