Lähihoitaja, Kotikuntoutus Karaportti, kesätyö

Ansök senast  27.5.2024 15:45

Tervetuloa kesätöihin kotikuntoutukseen! Haemme kolmea lähihoitajaa tai alan opiskelijaa eri pituisiin kesälomasijaisuuksiin.

Lähihoitajan työ kotikuntoutuksessa on asiakkaan luona tapahtuvaa itsenäistä, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä.

Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot. Esihenkilöt ja työyksikkö ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työ on kaksivuorotyötä, arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tervetuloa Karaporttiin!

Työpaikan nimi ja osoite: Kotikuntoutus, Karaportti 5, 02610 Espoo.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikossa.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai lähihoitajaopiskelija. Lähihoitajaopisekelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä, sisältäen kasvun tukemisen sekä hoito- ja huolenpidon opinnot. Näiden lisäksi hakijalla tulee olla hyväksytyt suoritukset lääkehoidon opinnoista sekä lääkelaskuista.

Sairaanhoitajaopiskelija voi työskennellä lähi- ja perushoitajan sijaisuudessa suoritettuaan vähintään 60 opintopistettä ja hyväksytyt harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa. Lisäksi edellytetään hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

1.1.2024 lähtien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote yli 3kk kestävissä työsuhteissa.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ajokortti on pakollinen.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa kotikuntoutuksen projektiasiantuntija Maria Suckcharoen, p. 040 6365 717.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare