Lähihoitajia ja Hoiva-avustajia vammaispalveluihin

Ansök senast  31.10.2024 15:40

Tervetuloa tekemään lähihoitajan ja hoiva-avustajan sijaisuuksia Länsi Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalveluihin!

Haemme hoitajia lyhyisiin sijaisuuksiin eri puolille hyvinvointialuetta. Voit olla opiskelija, juuri valmistunut tai jo alan konkari. Voit toimia sijaisena oman toiveesi mukaan vain haluamassasi yksikössä, tietyllä alueella tai jopa kaikkialla vammaispalveluissa. Merkitsethän hakemukseesi sen yksikön tai yksiköt, joissa haluat työskennellä. Löydät toimintayksiköt täältä: https://www.luvn.fi/fi/palvelut/sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/vammaispalvelujen-toimintayksikot

Sijaisuuksien saaminen vaatii aina jonkun yksikön tekemän hyväksynnän sijaisjärjestelmässä. Jos olet kiinnostunut useamman yksikön sijaisuuksista, niin riittää että yksi näistä yksiköistä tekee hyväksynnän kohdallesi järjestelmään.

Hakemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella sijaisiksi valituille tarjotaan sijaisuuksia Kuntarekryn kautta. Sijaistarjous voi tulla soittamalla, tekstiviestitse tai sähköpostilla. Tekstiviestitse tullut sijaisuus tarjous vastaanotetaan myös tekstiviestitse. Sähköpostilla tulleeseen sijaistarjoukseen kiinnostus ilmoitetaan Kuntarekryn keikkakalenterissa.

Sijaiseksi valitun tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyystietojensa päivittämisestä Kuntarekryn Omassa profiilissa. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Keikkatyötä varten sinulla tulee olla lain ja asetuksen mukaan vaadittava pätevyys, sekä ammattiin valmistuneilla Valviran ammatinharjoittamislupa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jätäthän nyt samantien hakemuksesi ja tule meille töihin!

Kontaktuppgifter

.

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare