test

Närvårdare, Kyrkslätts rehabiliterande dagsverksamhet

Ansök senast  10.5.2024 15:45

Är du intresserad av hemrehabilitering för äldre? Vill du vara med och möjliggöra tryggt boende för äldre i det egna hemmet och utveckla den rehabiliterande dagverksamheten så att den tillfredsställer klienternas behov? Om du svarade ja på dessa frågor,

Om du svarade ja på dessa frågor, kan du vara den expert vi letar efter!

Det rehabiliterande dagverksamheten i välfärdsområdet är avsedd för äldre människor som bor hemma, vars funktionsförmåga är nedsatt eller riskerar att bli det. I den rehabiliterande dagverksamheten ingår mångsidiga gruppaktiviteter som stödjer och utvecklar den funktionsförmågan, kamratstöd och måltider. Vi utvecklar vår verksamhet i en alltmer rehabiliterande riktning med hjälp av teknologi.

Under 2024 kommer vårt utbud av tjänsteprodukter att bli mångsidigare, förutom hela dagverksamhet på heltid producerar vi dagverksamhet på deltid och på distans. Tjänsten vi erbjuder våra klienter är tidsbestämd och avgiftsbelagd. Vi arbetar både på finska och svenska.

Arbetet som handledare inom den rehabiliterande dagverksamheten är lagarbete som omfattar planering och genomförande av dagverksamheten, handledning av klienter och utveckling av verksamheten. Till uppgifterna hör också att hjälpa till med dagliga aktiviteter (till exempel måltider och toalettbesök). Arbetet är varierande och mångsidigt dagarbete, och som handledare får du använda dina styrkor.

Du är personen vi letar efter om du är i ditt esse när du jobbar som grupphandledare tillsammans med ditt team och dina klienter. Att handleda en grupp är inte främmande för dig, eller du vill lära dig att handleda grupper. Förutom goda interaktions- och lagarbetsfärdigheter har du organiseringsförmåga och vilja att utveckla verksamheten utifrån klienternas behov. Du är en situationsmedveten och lösningsinriktad kollega. Du klarar också att hantera flera saker samtidigt och oväntade situationer där det krävs en positiv attityd, tålamod och humor.

Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden.


Arbetsplatsens namn och adress:
Rehabiliterande dagverksamheten i Grankulla och Kyrkslätt, Kyrkslätts välfärdscentral, Åängsvägen 2, 02400 Kyrkslätt

Arbetstid: Dagarbete
Uppgiften är ordinarie.


Behörighetskrav: Av en person som arbetar som närvårdare förutsätts rätt att använda en skyddad yrkesbeteckning som lämpar sig för uppgiften.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. För uppgiften krävs en tuberkulosutredning enligt 55 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Från och med 1.1.2024 ska den anställda uppvisa sitt straffregisterutdrag enligt 28 § i lagen 741/2023 i syfte att utreda brottslig bakgrund hos personer som arbetar med äldre.

I uppdraget krävs: kundorientering, rehabiliterande arbetsmetod och samarbetsförmåga

Vi uppskattar kunskaper i svenska.

I Västra Nylands välfärdsområde begärs ett narkotikatest av den person som valts till en arbetsuppgift genom slumpmässigt urval enligt rusmedelsprogrammet.

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss. Vi erbjuder företagshälsovård och dessutom du får 200 euro per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, motions- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid.

Kontaktuppgifter

Mer information om uppgiften ges av tf områdesansvarig Virpi Sandholm, e-post virpi.sandholm@luvn.fi eller per telefon mån 29.4 kl. 13-15, tors 2.5. kl. 13-15 och ons 8.5. kl. 13-15.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra Läs om arbetsgivare