Opiskeluhuollon psykologi, Vihdin ja Karkkilan lukiot

Ansök senast  31.5.2024 15:45

Haluatko tehdä työtä, jolla on aidosti merkitystä? Nautitko monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Teetkö mielelläsi työtä moniammatillisessa tiimissä ja laajojen verkostojen kanssa?

Tule töihin opiskeluhuollon psykologiksi toiselle asteelle tai esi- ja perusopetukseen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle! Meillä on nyt avoinna opiskeluhuollon psykologin vakituinen tehtävä.

Työskentelypaikkoina ovat Vihdin ja Karkkilan lukiot. Halutessasi voit työskennellä kokonaan tai osittain myös esi- tai perusasteella. Työ joustaa tarvittaessa elämäntilanteesi mukaan, ja meillä voit halutessasi tehdä myös osa-aikatyötä. Kokoaikaisen työntekijän opiskelijamäärä on enintään 780 opiskelijaa.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Opiskeluhuollon psykologi edistää opiskelijoiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuvat muodostuvat oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, sekä moniammatillisesta yhteistyöstä opiskelijan, perheiden ja erilaisten verkostojen kanssa. Yksilötyössä pääset tekemään sekä psykologisia arvioita että psykososiaalisia interventioita.

Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, ja saat vapauden hallinnoida omaa työkalenteriasi. Voit painottaa työnkuvassasi eri asioita omien ammatillisten kiinnostustesi mukaan.

Miksi meille töihin?

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella pääset osaksi monialaista, rautaisten opiskeluhuollon ammattilaisten joukkoa sekä runsaslukuista psykologiyhteisöä. Lupaamme, että et jää työssäsi yksin! Tehtävään sisältyy säännöllinen työnohjaus sekä oman psykologiesihenkilön ja alueellisen tiimin perehdytys ja tuki.

Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, ja teemme töitä hybridimallissa. Meillä on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme sinulle myös hyvät täydennyskouluttautumismahdollisuudet. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras hyvinvointialue. Tervetuloa osaavaan ja lämminhenkiseen opiskeluhuollon ammattilaisten tiimiimme!

Kiinnostuitko?

Jätä rohkeasti hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme kanssasi lisää. Kartoitamme kiinnostuksesi ja osaamisesi, sekä katsomme miltä tämänhetkiset työmahdollisuudet näyttäisivät meillä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä valinta tehdään jo haun aikana. Tehtävässä on mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen.

Työpaikan nimi ja osoite: Opiskeluhuollon psykologipalvelut. Vihdin lukion osoite: Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela. Karkkilan lukion osoite: Koulukuja 7, 03600 Karkkila.

Työaika: kokopäiväisen työntekijän työaika: 37 h 45 min / viikko.

Mitä toivomme sinulta?

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta moniammatilliseen työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä sekä monipuolista psykologian alan osaamista. Koulumaailman ja opiskeluhuollon tuntemus luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme vahvaa ruotsin kielen osaamista työskennellessä kaksikielisillä alueillamme. Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa on osassa tehtävissä eduksi (työajalla toimipisteiden välillä tapahtuvasta ajosta maksetaan kilometrikorvaukset).

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava psykologi Niina Wessman, puh. 050 529 9867, niina.wessman@luvn.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare