test

Sairaanhoitaja, Kotisairaala, Lohja, sijaisuus

Ansök senast  22.4.2024 15:45

Tervetuloa sairaanhoitajan sijaisuuteen Lohjan kotisairaalaan!

Kotisairaaloiden toiminta siirtyi erikoissairaanhoidosta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle vuoden 2024 alusta. Tule kehittämään ja suunnittelemaan kotisairaalan toimintaa innovatiivisen ja aktiivisen henkilökunnan kanssa. Lohjan kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa ympärivuorokautisesti.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät.

Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen ja esihenkilön tuen. Työssä on käytettävissä työnantajan auto.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Jos kiinnostuit, voit soitella ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme!

Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
Tehtävässä edellytetään rikosrekisteriote Laki sosiaali-ja terveydenhuollon
valvonnasta §28 ja ikääntyneiden parissa työskentelevät.

Edellytämme myös ajokorttia sekä voimassa olevaa LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan sairaala, Sairaalatie 8, 08200 Lohja
Työaika: 114 h, 45min / 3 viikkoa tai sopimuksen mukaan
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Arvostamme: Hyvää suomen ja ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä työyhteisötaitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Satu Munck p 040-3537836 satu.munck@luvn.fi tai palveluvastaava Jutta Tiesmäki p 040-5128916 jutta.tiesmaki@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare