Sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, Siuntio, Lohja, Vihti, Karkkila

Ansök senast  27.9.2024 15:45

Hei sinä sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, tule meille töihin upeisiin maisemiin Siuntioon, Lohjalle, Vihtiin tai Karkkilaan!

Meillä on eri palveluyksiköissä vaihtelevasti tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ja myös vakituisia tehtäviä.
Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää kauniista Siuntiosta, järvikaupunki Lohjasta, viihtyisästä Vihdistä tai kotoisasta Karkkilasta?

Hienoa, jos kiinnostunut, jätä siis rohkeasti hakemuksesi meille, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme kanssasi lisää. Kartoitamme kiinnostuksesi ja osaamisesi ja katsomme miltä tämänhetkiset työmahdollisuudet näyttävät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Odotamme innolla, että kuulemme sinusta lisää!

Tehtävät voivat olla määräaikaisia ja työaika voi vaihdella, mutta myös vakituisia tehtäviä löytyy.
Kelpoisuusvaatimus: terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja. Huomioimme myös riittävät opintopisteet omaavat alan opiskelijat seuraavasti:

- terveydenhoitaja 160 op
- sairaanhoitaja 140 op
- lähihoitaja 60 op

Voit tehdä töitä esimerkiksi:

-Ikääntyneiden palveluissa, jonka tavoitteena on tukea ikääntyneiden itsenäistä ja omatoimista selviytymistä sekä mahdollistaa ikääntyneille turvallinen elämä omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä.

-Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden tavoitteena on tarjota koko hyvinvointialueella oikea-aikaista ja oikein kohdennettua tukea lapsille, nuorille ja perheille.

-Vammaispalveluiden tarkoitus on tukea vammaisia henkilöitä jokapäiväisessä elämässä yksilöllisen tarpeen mukaisesti siten, että heidän elämänsä olisi mahdollisimman itsenäistä, yksilöllistä ja merkityksellistä.

-Mielenterveys- ja päihdepalvelut järjestävät hyvinvointialueen perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut

-Sairaalapalvelut

-Terveysasemat

Edellytykset:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta

Palkkaus vaihtelee tehtävänkuvasta riippuen, alkaen lähihoitaja 2401,20/kk, sairaanhoitaja,terveydenhoitaja 2917,20/kk + mahdolliset kokemuslisät

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme tarjota etuja henkilöstöllemme. Työterveyspalvelujen lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 euroa, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tule mukaan meidän iloiseen joukkoomme rakentamaan parempaa hyvinvointialuetta!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja: ota rohkeasti yhteyttä rekry@luvn.fi niin kerromme lisää

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare