Sosiaalityöntekijä

Ansök senast  24.5.2024 15:00

Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijän viransijaisuus palvelutarpeen arviointiyksikössä Kajaanin perhekeskuksella ajalla 10.6.2024-4.2.2025.

Etsimme ammattitaitoista, aktiivista ja innostunutta SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ viransijaisuuteen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus palvelualueen lapsiperheiden sosiaalityön palveluyksikköön Kajaanin perhekeskukselle. Tule mukaan tiimiimme tekemään suunnitelmallista, laadukasta ja vaikuttavaa sosiaalityötä lapsiperheiden parissa.

Lapsiperheiden sosiaalityön palveluyksikössä pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista puuttumista sekä moniammatillista osaamista. Työ on monipuolista sekä haastavaa ja pystyt vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjoamme perehdytyksen, ryhmätyönohjauksen, kehittämismyönteisen ilmapiirin sekä leasing-auton käytön asiakasmatkoihin. Käytössämme on systeemisen lastensuojelun toimintamalli ja toivomme sosiaalityöntekijältä kiinnostusta ja innostusta toimintamallin käytöstä ja sen kehittämisestä. Tarpeen mukaan koulutamme systeemisen lastensuojelumallin käyttöön. Kainuun hyvinvointialue tarjoaa erittäin kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta henkilöstölle ja mahdollisuuden myös ulkopuoliseen koulutukseen. Käytössämme on henkilökuntaetuuksia kuten ePassi ja kaksi tyky-iltapäivää tai yksi kokonainen tyky-päivä vuodessa sekä uutena polkupyöräetu.

Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijän pääasiallinen tehtävä on turvata lapsen oikeus turvalliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehitykseen sekä erityiseen suojeluun. Sosiaalityöntekijä antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille neuvontaa, ohjausta ja tukea palvelujen käytössä sekä yhteistyötä eri tukimuotojen yhteensovittamisessa. Sosiaalityöntekijä ottaa vastaan ja käsittelee lastensuojeluilmoitukset ja yhteydenotot sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi, vastaa palvelutarpeen arvioinnin prosessista sekä toimii omatyöntekijänä sosiaalihuoltolainmukaisissa asiakkuuksissa. Työtä tehdään yhdessä työparin, tiimin ja moniammatillisen verkoston kanssa. Kajaanin palvelutarpeenarviointitiimissä on kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa.

Työpaikasta oli viime syksynä Te-live, jossa vieraana oli johtava sosiaalityöntekijä Anu Siltala Kainuun Hyvinvointialueelta. Lähetyksen voi katso tallenteesta osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/mH3e5CgZo

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 3 §, 7§ ja 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä). Mikäli virkaan ei saada sosiaalityöntekijän kelpoisuuden omaavia hakijoita, voidaan virkaan ottaa vuoden määräajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 12 §). Ajokortti on välttämätön sekä tarpeen mukaan oman auton käyttömahdollisuus.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, tiimissä ja työyhteisössä työskentelyn taitoja ja asiakaslähtöistä sekä ennaltaehkäisevää työotetta.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 10.6.2024, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palvelualuepäällikkö Tarja Jupille ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "sosiaalityöntekijä 7200548"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista).


Läs mer

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa lapsiperheiden sosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä Anu Siltala p. 044 797 4182, anu.siltala@kainuu.fi sekä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelualuepäällikkö Tarja Juppi p. 044 777 3311, tarja.juppi@kainuu.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Läs om arbetsgivare