Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun erityispalvelut, Kirkkonummi

Ansök senast  5.8.2024 15:45

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun erityispalveluihin lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen haetaan sosiaalityöntekijää. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, kokenutta ja kehittämismyönteistä työyhteisöä!

Tervetuloa osaksi lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen tiimiä!

Sosiaalityöntekijänä työskentelet osana lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen tiimiä, joka toimii alueella Hanko, Inkoo, Raasepori, Siuntio ja Kirkkonummi. Tiimi vastaa lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä arkipäivisin klo 8.00-15.00.

Sosiaalityöntekijät toimivat tiiviissä yhteistyössä sosiaaliohjaajien kanssa, vastaanottavat alueelta tulevat lastensuojeluilmoitukset, arvioivat kiireellisten lastensuojelullisten toimenpiteiden toteutuksen sekä lastensuojelun palvelutarpeen arvioinnit. Tiimi tekee verkostoyhteistyötä alueen lastensuojelun avohuollon ja muiden toimijoiden kanssa.

Virka-aikainen lastensuojelun päivystys toimii maantieteellisesti laajalla alueella, minkä vuoksi pääset mukaan kehittämään päivystyksen toimintaa sekä hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi vaihtelevissa työtilanteissa. Saat tehtävääsi kannustavien esihenkilöiden ja työyhteisön taustatuen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Käytössämme on sosiaalityöntekijöiden sitoutumislisän pilotointi. Kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille maksetaan 31.5.2025 asti 200 €/kk sitoutumislisää. Lasten ja nuorten palveluissa maksetaan tämän lisäksi sata euroa kuukaudessa lastensuojelun vaativimmissa tehtävissä toimiville eli lastensuojelulain mukaisesti lapsen asioista vastaaville sosiaalityöntekijöille. Lisät maksetaan työntekijöille neljännesvuosittain jälkikäteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400, Kirkkonummi

Työaika: 37 h 45 min /vko

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Edellytämme tehtävässä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Aiempi työkokemus ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa lastensuojelun sosiaalityön palveluyksikköpäällikkö Theresa Vihlman ajanjaksolla 8. 7 - 24.7.2024 puh. +358447446602; theresa.vihlman@luvn.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Sari Hindrén ajanjaksolla 25.7 -2.8.2024 puh. 044-3861579

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare