Sosiaalityöntekijä, palvelutarpeen arviointi, Vihti

Ansök senast  27.5.2024 15:45

Tervetuloa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen perhesosiaalityöhön työskentelemään lasten, nuorten ja perheiden parissa!

Haemme nyt innostuneeseen ja osaavaan joukkoomme sosiaalityöntekijää, joka on kiinnostunut kehittämään lasten ja perheiden sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeen varhaista tunnistamista sekä asiakkaiden oikeaa ohjautumista hyvinvointialueellamme. Työn aloitus on 7.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Uudessa ja kehitettävässä työnkuvassa painottuvat perheiden tilanteiden kattava selvittely ensiarviointi- ja palvelutarpeen arviointivaiheessa, sekä alkuvaiheen akuutteihin asiakastilanteisiin painottuva työskentely. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä perheen, verkoston sekä perhesosiaalityön sosiaaliohjaajista koostuvan Ohjauksen ja neuvonnan tiimin kanssa. Sosiaalityöntekijän työssä korostuvat lisäksi asiantuntijakonsultaatiot sosiaalityön kysymyksissä, systeeminen työote sekä rakenteellinen sosiaalityö.

Uutta alkuvaiheen asiakkuuksiin painottuvaa työtapaa kehitetään koko alueelle ja sosiaalityöntekijänämme voit käyttää kaikkia alueen toimipisteitämme arkesi sujuvuus huomioiden. Asiakkaat nyt haussa oleville työntekijöille ohjautuvat pääasiassa Lohja-Vihti- Karkkila alueilta. Voit esittää omia toiveitasi työskentelyalueen osalta ja sovimme työn painotuksen joustavasti. Meillä on myös joustava etätyömahdollisuus ja liukuva työaika.

Toimipisteemme sijaitsevat:
-Espoossa Espoon keskuksen perhekeskuksessa ja Niittykummun perhekeskuksessa
-Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa
-Lohja-Vihti- Karkkilassa Lohjan keskustassa ja Nummelassa

Perhesosiaalityön erityisen tuen tiimissä Espoo, Kauniainen Kirkkonummi työskentelee tällä hetkellä 10 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Hanko, Inkoo, Raasepori, Siuntio alueella kolme sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä, sekä Lohja, Karkkila, Vihti alueella 9 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita perheille, joilla on alle 18-vuotiaita lapsia ja joilla on sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden tarvetta. Asiakasperheemme ovat asiakkuudessa omasta tahdostaan ja työssä painottuu yhteistyö, dialogisuus sekä perheen kanssa yhdessä haasteiden ratkominen. Työ on erittäin monipuolista, eri ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien perheiden kanssa työskentelyä. Tuemme perheen, lapsen ja nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Sosiaalityöntekijämme ovat viihtyneet meillä työssä pitkään ja vaihtuvuutta on vähän.

Meillä perhesosiaalityössä saat työllesi hyvän perehdytyksen sekä esihenkilön ja tiimin tuen. Panostamme työhyvinvointiin, kehittämiseen ja työnohjaukseen. Laillistetulle sosiaalityöntekijälle tarjoamme sitoutumislisän 200 e/kk, joka maksetaan neljä kertaa vuodessa (päätös tehty sitoutumislisän maksamisesta ajalla 1.1.2024- 31.5.2025).

Tehtävän kelpoisuusehto: Laillistettu sosiaalityöntekijä. Laillistetun hakijan puuttuessa paikka/paikat voidaan täyttää enintään vuoden ajaksi sijaiskelpoisella sosiaalityön opiskelijalla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi luetaan kokemus aikaisemmasta lapsiperheiden kanssa tehdystä sosiaalityöstä, muu sosiaalityön työkokemus, muu sosiaalialan työkokemus ja lapsiperheiden palvelujärjestelmien tuntemus. Eduksi luetaan myös muu kielitaito.

Työpaikan nimi ja osoite: Perhesosiaalityön keskitetyt palvelut, Asemantie 30, 03100 Vihti
Työaika: 37,75/ vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Eija Säisänen puh. 044 7843318, eija.saisanen@luvn.fi (ajalla 22.- 29.4 ja 2.-6.5 2024)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!