test

Sosiaalityöntekijä Pohjois-Savon sosiaali- ja kriisipäivystykseen Kuopioon

Ansök senast  6.5.2024 12:00

Haemme sosiaalityöntekijää vahvistamaan sosiaalipäivystyksemme tiimiä. Jos olet valmis tarjoamaan nopeaa ja tehokasta tukea asiakkaalle sekä näkemään sosiaalityön merkityksen kiireellisissä tilanteissa, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon sosiaali- ja kriisipäivystys toimii hyvinvointialueen laajuisena, lakisääteisenä palveluna, joka palvelee sosiaalipäivystyksellisissä asioissa ja vastaa akuuttiin psykososiaaliseen tukeen ja kriisityöhön 24/7- mallilla, vuoden jokaisena päivänä. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen toiminnalla turvataan kiireellinen ja välttämätön apu kaikille väestöryhmille sosiaalisissa kriisi- ja hätätilanteissa.

Pohjois-Savon sosiaali- ja kriisipäivystys on hätäkeskusvälitteisenä toimiva yksikkö, jossa työpäivät vaihtelevat. Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskennellään pääasiassa 12 tunnin vuoroissa, ympäri vuorokauden. Työvuorot ajoittuvat klo 7-19:00 ja 19:00-7:00 sekä painottuen arvioituihin kiireellisimpiin hetkiin.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työskentely perustuu työparityöhön, mutta edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on liikkuvaa ja yksiköllä on käytettävissään auto.


Millaiseen työhön haemme tekijää?

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. psykososiaalinen tuki akuuteissa kriisitilanteissa, päivystystilanteissa kriisissä olevan asiakkaan avun ja palveluiden tarpeen arviointi, asiakkaalle välittömästi tarvittavien tukitoimien ja palveluiden turvaaminen, viranomaispäätöksiin liittyvä arviointi sekä päätösten tekeminen ja toimeenpano mm. lastensuojeluun liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluvat myös akuutin toimeentulotuen arviointi ja päätösten teko.


Mitä me tarjoamme sinulle?

Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa kehittämismyönteisen ja erittäin kokeneen työyhteisön, jossa jokaisen ammattitaitoa ja osaamista arvostetaan. Työ itsessään tarjoaa vaihtelevuutta ja moninaisia tilanteita, joissa toiminta perustuu juuri sen hetkiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Sosiaali- ja kriisipäivystys on yksikkö, jossa työskentelet moniviranomaisyhteistyössä, useiden eri toimijoiden kanssa. Lisäksi käytössäsi on työterveyshuollon palvelut ja ePassi rahaa hyvinvointisi tukemiseen.

Sosiaalityöntekijän palkka on 4300 €/kk +lisät.


Mitä odotamme sinulta?

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ja tietämystä sosiaalipalveluista, erityisesti lastensuojelusta sekä laajaa tuntemusta sosiaalihuollon toteuttamiseen liittyvästä lainsäädännöstä.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskennellään pääsääntöisesti työparityönä. Työssä tarvitaan taitoa ja kykyä itsenäiseen ja työpariuteen perustuvaan arviointiin ja ratkaisujen tekoon. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sosiaalihuollon asiakastietojen kirjaamisen taitoja sekä asiakastietojärjestelmien käyttötaitoa. Työssä tarvitaan lisäksi taitoa päätösten tekemiseen ja niiden toimeenpanoon, päivystyksellisissä tilanteissa.

Työ pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen ja vaatii aktiivista työotetta, paineensietokykyä, organisointikykyä ja ennen kaikkea kykyä reagoida tarpeenmukaisesti kiireellisissä ja paineistetuissa tilanteissa. Työtehtävässä tarvitaan ajokorttia.


Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 7§.) sekä Valviran rekisteröityminen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Viran täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.
Haastattelut toteutetaan viikolla 21.

Olemme sydämen asialla. Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä

Anne-Maria Kolari

p. 044 718 3660

anne-maria.kolari@pshyvinvointialue.fi

Tiimivastaava

Sanna Pirinen

sanna.pirinen1@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare