Terveyskeskuslääkäri, Koillinen alue, (Leppävaaran, Kilon, Samarian, Kalajärven ja Kauniaisten terveysasemat)

Ansök senast  25.9.2024 15:45

Sijaiseksi Koillisen alueelle, Pohjois-Espoon alueen terveysasemille?

Etsimme nyt yleislääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Koillisen alueelle, Pohjois-Espooseen, Leppävaaran, Kilon, Kauniaisten, Samarian ja Kalajärven terveysasemille.

Alueen terveysasemilla on mahdollisuus monipuoliseen terveyskeskustyöhön perinteisellä tai tiimiterveysasemalla (Kilo ja Kalajärvi), sektorityötä voi tehdä oman kiinnostuksen mukaan. Samariassa toimii alueen murtumapoliklinikka sekä kuvantaminen. Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä, seniorituki ja konsultaatioapu saatavilla kaikissa yksiköissämme.

Alueen terveysasemat ovat Helsingin yliopiston koulutusterveysasemia. Tarjoamme erinomaiset erikoistumismahdollisuudet yleislääketieteeseen sekä YEK - ja terveyskeskuspalveluiden suorittamiseen. Tarjoamme laadukkaan perehdytysohjelman, oman tutorlääkärin, henkilökohtaisia toimipaikkakoulutuksia sekä alueen yhteisiä koulutuksia.

Leppävaaran, Kilon ja Samarian terveysasemat saivat viisi tähteä NLY:n koulutuspaikkakyselyssä 2023.
Lisäksi Leppävaaran terveysasema palkittiin vuoden kandiystävällisenä terveysasemana 2023.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran, Kilon, Kauniaisten, Samarian ja Kalajärven terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen

Potilastietojärjestelmänä Lifecare, Kauniainen Apotti.

Palkkaamme terveysasemille myös vakituisia terveyskeskuslääkäreitä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu lääkäri tai lääketieteen opiskelija (5. vuoden opinnot).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa:

HR, Urapalvelut Anette Sundberg, p. 040 8304765, anette.sundberg@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare