Toimintaterapeutti, Läntisen sairaala-alueen osastot

Ansök senast  31.5.2024 15:45

Tervetuloa toimintaterapeutiksi Läntiselle sairaala-alueelle!

Etsimme toimintaterapeuttia, joka voi toimia Läntisen sairaala-alueen Lohjan, Siuntion ja Nummelan osastoilla varahenkilöstössä. Kiertävä toimintaterapeutti siirtyy sovitusti eri osastolle, kun osastolla tarvitaan toimintaterapeuttia.

Osastoillamme hoidetaan sekä kuntoutetaan geriatrisia potilaita. Olemme osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sairaalapalveluita.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtilaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä toimintaterapeuttina eri erikoisalojen parissa. Osastoillamme toimintaterapeutti pyrkii yhdessä potilaan kanssa löytämään keinoja, joiden avulla potilas voi jatkaa itselleen merkityksellisten toimintojen tekemistä vammasta tai sairaudesta huolimatta.

Toimintaterapeutin työ osastolla on monipuolista. Tehtävässä on paljon itsenäistä työtä, jossa esimerkiksi oma työn suunnittelu korostuu. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa potilaan toimintakyvyn edistäminen ja arviointi, yksilöllisten tavoitteiden asettaminen, kuntoutussuunnitelman tekeminen, apuvälinejärjestelyt ja potilaan jatkokuntoutuksen järjestäminen. Ympäristössä selviytymisen arvioinnit ovat myös osa työtäsi.

Toimintaterapeutin tehtävinä ovat toimintamahdollisuuksien arvioinnit, yksilöllisen ja ryhmämuotoisen ohjauksen suunnittelu sekä ohjaus ja moniammatillisissa työryhmissä alan asiantuntijana toimiminen. Toimintaterapeuttina toimit myös kuntouttavan hoitotyön tukena ja kehittäjänä - ohjaat siinä muuta henkilökuntaa. Työtä potilaan hyväksi tehdään moniammatillisesti ja kaikkien tiimin jäsenten osaaminen hyödyntäen. Toimintaterapeutin työn merkityksellisyys näkyy potilaiden toimintakyvyn parantuessa.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, perehdytämme osaston toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin. Tukea työhösi saat ammattitaitoisilta kollegoilta, moniammatilliselta tiimiltä ja osaston ja sairaalapalveluiden esihenkilöiltä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä HUSin erikoissairaanhoidon kanssa.

Otamme sinut lämpimästi vastaan joukkoomme hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöihin!

Kysythän lisätietoja kiertävän toimintaterapeutin tehtävästä ja alueen osastoista osastonhoitaja Maarit Aarttilta, maarit.aartti@luvn.fi ja 044-3742811.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan Osasto 5, Sairaalatie 8, 08100 Lohja.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa, yleistyöaika. Työ on aamuvuoroa, myös osa-aikatyö on mahdollinen.
Tehtävä on määräaikainen 12.1.2025 asti.

Tehtävään soveltuva koulutus: laillistettu toimintaterapeutti, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan (vähintään 140 op.)

Tehtävässä edellytetään: ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jotta työntekijä voi liikkua eri osastoille.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, jos työsuhde kestää vähintään 3 kuukautta saman kalenterivuoden aikana.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Maarit Aartti, maarit.aartti@luvn.fi, p. 044-3742811

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare