Skip to main content

Etsitkö vastuullista kesätyöpaikkaa?

3.2.2021 10:49

Etsitkö vastuullista kesätyöpaikkaa?

Oletko vielä kesätyöpaikkaa vailla vai onko sinulla kesätyöpaikka jo tiedossa? Mikäli kesätyöpaikka on vielä hakusessa, löytyy Kuntarekrystä tällä hetkellä noin 600 eri kesätyörekryä, joissa useassa on tarjolla useampia tehtäviä, mikä tarkoittaa sitä, että avoimia paikkoja on reilusti yli 600, mikä on mahtavan paljon!

Kuntarekryssä kesätyöpaikkoja tarjoavat pääasiassa kunnat, kaupungit ja sairaanhoitopiirit, mutta myös muut organisaatiot. Mikäli et löydä Kuntarekrystä juuri sinulle sopivaa kesätyöpaikkaa, mutta tiedät minkälaista duunia tai millä työnantajalla haluaisit sen suorittaa, kannattaa olla yhteydessä suoraan siihen työnantajaan. Joskus kesätyöpaikat ovat piilossa, eikä niistä ole julkista hakua, joten oma-aloitteisuus ja aktiivisuus kannattaa!

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Kuntarekry on jo useana vuonna ollut yhteistyökumppanina mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja on sitä myös tänä vuonna. Vastuullinen kesäduuni -kampanja pyrkii tarjoamaan nuorille kesätöitä, jotka ovat vastuullisia monella eri tapaa. Tätä kautta nuorille halutaan antaa positiivisia kokemuksia kesätöistä ja työelämästä ylipäätään.

Vastuullisissa kesäduuneissa kesätyöntekijälle maksetaan kohtuullista palkkaa, tehdään kirjallinen työsopimus ja -todistus, perehdytetään ja ohjataan kunnolla sekä pyritään tarjoamaan oikeudenmukaisuutta, tasapuolisuutta sekä luomaan kesätyöntekijöille hyvä ja positiivinen hakijakokemus.

Myös monet Kuntarekrystä löytyvät kunnat ja kaupungit ovat mukana kampanjassa. Esimerkiksi Mikkelissä, Espoossa, Lahdessa, Leppävirralla, Joensuussa, Loviisassa, Keravalla ja Vaasassa nuorille tarjotaan kesätöitä, jotka ovat mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Mikäli haluat lukea lisää vastuullisista kesäduuneista tai käydä katsomassa kaikki työnantajat, jotka niitä tarjoavat, klikkaa alla olevaa linkkiä.

Lue lisää: https://kesaduuni.org/

Kuntarekryssä olevia kesätyöpaikkoja pääset selailemaan tästä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista