Uutta Kuntarekry.fi:ssä

20.1.2021 16:00

Uutta Kuntarekry.fi:ssä

Päivitämme säännöllisesti uusia toiminnallisuuksia sekä kuntarekry.fi-sivustolle että itse Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään.

Uudistuksia teemme niin asiakastoiveiden, omien kokemustemme pohjalta kuin yleisten rekrytointitrendien näkökulmasta. Tavoitteena on tarjota työnhakijoille mahdollisimman sujuva hakijakokemus ja selkeä näkymä avoinna oleviin työpaikkoihin.

Viime päivitys toi mukanaan seuraavia toiminnallisuuksia:

  • Etusivulta löytyy nyt yhtenä valmiina hakutekijänä Anonyymi. Sitä klikkaamalla saat listauksen kaikista rekrytointijärjestelmässä anonyymeiksi merkityistä rekrytoinneista.
  • Toimme työnantajien urasivut näkyville myös työpaikkailmoitusten hakutuloksiin. Jatkossa kun käyttää hakutekijänä työnantajaa, tulee listaukseen näkyviin myös linkki kyseisen työnantajan urasivulle.
  • Työnhakijoiden toiveesta korostamme viimeisen vuorokauden aikana julkaistuja työpaikkailmoituksilla tuomalla niihin erillisen Tänään-tagin näkyviin työpaikkalistausnäkymään. Näin uudet ilmoitukset korostuvat ja nousevat paremmin esille niille, jotka usein käyvät ilmoituksia katsomassa.
  • Etusivun sanahaku hakee jatkossa myös työpaikkailmoituksen sijaintikentästä. Eli jos rekrytointijärjestelmässä työpaikan sijainniksi on valittu Lohja ja hakukenttään kirjoittaa Lohja, tulee kyseinen ilmoitus myös tällä sanahaulla näkyviin.
  • Työpaikkailmoituksilla olevien kysymysten vastaukset tulevat näkyviin kootusti kirjautuneille käyttäjille organisaation urasivulle.

Tuomme muutoksia yksi kerrallaan näkyville ja tämän viikon aikana kaikki uudistukset ovat käytössänne.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista