Skip to main content

Kuntarekryn työelämäuutiset

23.9.2021 13:38

Kuntarekryn työelämäuutiset

Oletko käynyt lukemassa Kuntarekryn sivuilta löytyviä työelämäuutisia? Kuntarekryn työelämäuutiset-sivulta löydät monipuolisesti eri aiheisia blogitekstejä aina ajankohtaisista työpaikoista työhaastatteluun valmistautumiseen.

Aiheet liittyvät pääasiassa kunta-alan työnhakuun, rekrytointiin, Kuntarekryn käyttöön ja säännöllisesti esittelyssä on myös kunta-alan työntekijöitä ja heidän uratarinoitaan. Nostamme esiin myös ajankohtaisia työmahdollisuuksia ja erityisesti harvempia työmahdollisuuksia, joita ei kunta-alalta välttämättä uskoisi edes löytyvän. Pyrimme myös aina uutisoimaan, mikäli uusi työnantaja aloittaa rekrytoinnin Kuntarekryn kautta.

Uutta luettavaa joka viikko

Lisäämme sivulle uusia blogitekstejä joka viikko. Parhaimmillaan uusia juttuja tulee luettavaksi pari kertaa viikossa. Pyrimme aina kirjoittamaan ajankohtaisista ja sillä hetkellä kiinnostavista aiheista. Kirjoittelimme esimerkiksi anonyymista rekrytoinnista ja videorekrytoinnista, silloin kun ne tulivat Kuntarekryyn uusina ominaisuuksina.

Alkuvuodesta kuuma puheenaihe on aina tietysti kesätyöt ja opettajien rekrytoinnit ovat aktiivisimmillaan aina puolen vuoden välein. Syksyisin ja keväisin opiskelijat etsivät ehkä keikkatöitä opintojen oheen ja vuoden vaihteessa moni saattaa pohtia olisiko aika uudelle työlle.

Nostamme blogitekstien aiheita aina myös meidän sosiaalisen median kanavissa. Jos et vielä seuraa meitä, niin nyt kannattaa käydä seuraamassa. Someen tuotamme uutta sisältöä lähes päivittäin. Tästä pääset suoraan meidän Instagramiin, LinkedIniin, Facebookiin ja Twitteriin. Onko sinulla jotain mitä haluaisit lukea sivuiltamme enemmän? Kerro se meille! Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi somen kautta.

Työelämäuutisiin tästä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista