Skip to main content

Uusi vuosi, uusi minä ja kenties uusi työpaikka?

7.1.2020 12:24

Uusi vuosi, uusi minä ja kenties uusi työpaikka?

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja uuden vuoden lupaukset uudesta elämästä on tehty ja kenties rikottu. Monet hankkivat salikortin ja aloittavat kuntokuurin. Toiset vain lupaavat itselleen nauttia enemmän elämästä. On monia tapoja aloittaa uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta yksi asia mitä kannattaa myös harkita on uusien urapolkujen mietintä. Etenkin jos edellinen syksy tuntui siltä, että se vanha työ alkoi maistua samalta kuin jouluruokien jäämistön jatkuva syöminen vielä välipäivinä.

Panostus uuteen työhön ja etenkin työssä viihtymiseen auttaa monella tapaa myös uuden vuoden lupausten pitämisessä. Vietämme niin paljon aikaa työpaikalla vuodessa, että luultavasti siellä viihtyminen vaikuttaa positiivisesti myös muihin elämän osa-alueisiin. Jos tämä herätti sinussa ajatuksen, että kenties tässä on ideaa, niin tässä muutamia ideoita uuden työn etsintään.

Aloita uusi elämä Kuntarekrystä

Kunta-ala tarjoaa työtehtäviä ja haasteita laidasta laitaan. Vuosittain Kuntarekryn kautta rekrytoidaan kymmeniä tuhansia uusia työntekijöitä ympäri Suomen. Kunta-ala on itseasiassa Suomen suurin ja monipuolisin toimiala, joten sieltä voisi löytyä myös sinun urapolkusi kannalta seuraava mielenkiintoinen askel. Tutustu avoimiin työtehtäviin täällä

Ja jos et löytänyt vielä itsellesi sopivia tehtäviä, voit aina työllistää Kuntarekryn hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa sinulle, kun profiiliisi sopivia työtehtäviä aukeaa ja näin ollen sinun ei tarvitse jatkuvasti olla selaamassa onko uusia työpaikkoja tullut tarjolle.

Löydät sivustoltamme myös paljon vinkkejä työnhakuun sekä erilaisiin työnhaun vaiheisiin. Käy tutustumassa työelämäuutiset-sivuumme ja katso olisiko siellä sinulle hyödyllisiä vinkkejä työnhakuprosessisi tueksi.

Lue lisää Kunta-alan monipuolisuudesta täältä.

Ja jos vielä mietit, että onko se kunta-ala mistään kotoisin, niin lue myös Miksi töihin kuntaan.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista