Skip to main content

Kuntarekry kumppanina Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

8.2.2022 12:34

Kuntarekry kumppanina Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Kuntarekry on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa yhteistyökumppanina jo kahdeksatta vuotta! Oikotien organisoiman Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on parantaa nuorten kesätyökokemuksia ja tarjota heille laadukkaita ja vastuullisia kesätyöpaikkoja.

Kunta-ala tarjoaa joka kesä runsaasti kesätöitä, myös alle 18-vuotiaille nuorille. Kesätöitä on tarjolla eri toimialoilla eri pituisina ajanjaksoina. Jotkut tehtävät vaativat alan opintoja, mutta alle 18-vuotiaiden työt eivät vaadi tutkintoon tähtääviä opintoja tai aiempaa työkokemusta. Lähes kaikki kunta-alan kesätyöpaikat löydät Kuntarekrystä, käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin tästä!

Vastuullisissa kesäduuneissa kesätyöntekijälle maksetaan kohtuullista palkkaa, tehdään kirjallinen työsopimus ja -todistus, perehdytetään ja ohjataan kunnolla sekä pyritään tarjoamaan oikeudenmukaisuutta, tasapuolisuutta sekä luomaan kesätyöntekijöille hyvä ja positiivinen hakijakokemus.

Myös monet Kuntarekrystä löytyvät kunnat ja kaupungit ovat mukana kampanjassa. Mikäli haluat lukea lisää vastuullisista kesäduuneista tai käydä katsomassa kaikki työnantajat, jotka niitä tarjoavat, klikkaa tästä.

Kuntarekryn sivuille tulee päivittäin lisää kesätyöpaikkoja eri puolilta Suomea. Tällä hetkellä kesätyöpaikkoja on avoinna lähes 1000. Käy tutustumassa ja hae sinua kiinnostavia tehtäviä. Voit rajata hakutuloksia esimerkiksi oman paikkakuntasi tehtäviin. Tsemppiä kesätöiden hakuun!

TÄSTÄ KESÄTYÖPAIKKOIHIN

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista