Skip to main content

Opettajien avoimet työpaikat

25.11.2021 09:43

Opettajien avoimet työpaikat

Operekry kevätlukukauden tehtäviin käy vilkkaana! Opetusalalla on nyt tarjolla paljon avoimia työpaikkoja vakinaista virkaa etsivälle kuin myös lyhyempiä sijaisuuksia tekevälle.

Opetusalan merkitys nuorten koulutukseen, hyvinvoinnin ja tulevaisuuden kannalta on merkittävä. Työ opetusalalla on tärkeää ja merkityksellistä ja siinä on mahdollisuus päästä välittämään tietoa ja taitoja tuleville sukupolville. Jos olet opiskelija ja suuntautunut opinnoissasi kasvatustieteisiin, tarjoavat useat kunnat mahdollisuuden tutustua esimerkiksi luokanopettajan tehtäviin tekemällä sijaisuuksia.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä Kuntarekrystä löytyy satoja opettajien avoimia tehtäviä. Suurin osa vakituisista viroista alkaa tammikuussa taas peruskoulun alkaessa. Vakituisten virkojen lisäksi Kuntarekrystä löytyy myös eripituisia sijaisuuksia vielä syyslukukaudenkin lopulle.

Opetusalan avoimia tehtäviä löytyy hyvin eri puolilta Suomea. Pystyt helposti rajaamaan tehtäviä oman paikkakuntasi, maakuntasi tai vaikka tietyn organisaation mukaan.

Mikäli etsit itsellesi vakituista opetusalan työpaikkaa, pääset selailemaan kaikkia avoimia tehtäviä tästä. Jos taas haluaisit mieluummin tehdä lyhyempiä sijaisuuksia, pääset selailemaan sijaisuuksia ja keikkatöitä tästä.

Käy katsomassa avoimia työpaikkoja ja hae mukaan!

Luokanopettajan avoimet tehtävät

Aineenopettajien ja lehtorien avoimet tehtävät

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista