Uusi vuosi ja uusi työpaikka?

5.1.2021 09:33

Uusi vuosi ja uusi työpaikka?

Niin se joulu taas meni ja uusi vuosi pyörähti käytiin. Vuoden vaihtuminen tuo usein mukanaan muutoksia ja uusia tuulia. Tällöin on hyvä hetki pysähtyä miettimään, olisiko aika etsiä uusia tuulia myös omalle uralle. Etenkin jos töihin paluu näin lomien jälkeen tuntuu tylsältä ja kuormittavalta.

Vietämme työn parissa runsaasti aikaa, ja jotta aika kuluisi mukavasti, pitäisi työn olla mielekästä ja antoisaa. Yhä yleisempää on, että ihmiset vaihtavat työpaikkaa tai alaa, sillä työn pitää tarjota riittävästi haasteita, mutta myös onnistumisia, jotta siellä viihtyy. Lisäksi työilmapiiri ja työkaverit ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä työssä viihtymisen kannalta.

Aloita uusi vuosi Kuntarekrystä

Kunta-ala tarjoaa työtehtäviä laidasta laitaan, monelta eri toimialalta. Vuosittain Kuntarekryn kautta rekrytoidaan kymmeniä tuhansia uusia työntekijöitä ympäri Suomen. Kunta-ala on itseasiassa Suomen suurin ja monipuolisin toimiala, joten sieltä voisi löytyä myös sinun urapolkusi kannalta seuraava mielenkiintoinen askel.

Tutustu avoimiin työtehtäviin täällä

Jos et juuri tällä hetkellä löydä itsellesi sopivia työtehtäviä, voit aina työllistää Kuntarekryn hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa sinulle, kun profiiliisi sopivia työtehtäviä aukeaa ja näin ollen sinun ei tarvitse jatkuvasti olla selailemassa onko uusia työpaikkoja tullut tarjolle.

Löydät sivustoltamme myös paljon vinkkejä työnhakuun ja työnhaun eri vaiheisiin sekä työskentelystä kunta-alalla. Käy tutustumassa työelämäuutiset-sivuumme ja katso olisiko siellä sinulle hyödyllisiä vinkkejä työnhakuprosessisi tueksi.

Ja jos työskentely kunta-alalla vielä mietityttä, käy lukemassa Miksi töihin kuntaan.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista