Skip to main content

Uusi vuosi ja uusi työpaikka?

30.12.2021 09:27

Uusi vuosi ja uusi työpaikka?

Vuoden vaihtuminen tuo usein mukanaan muutoksia ja uusia tuulia. Nyt on hyvä hetki pysähtyä miettimään, olisiko aika etsiä uusia tuulia myös omalle uralle. Etenkin jos töihin paluu lomien jälkeen ei innosta.

Vietämme työn parissa runsaasti aikaa, ja jotta aika kuluisi mukavasti, pitäisi työn olla mielekästä ja antoisaa. Yleistä on, että ihmiset vaihtavat työpaikkaa tai alaa, sillä työn pitää tarjota riittävästi haasteita, mutta myös onnistumisia, jotta siellä viihtyy. Sama työpaikka, joka ennen tuntui oikealta, ei välttämättä tunnu siltä enää.

Aloita uusi vuosi Kuntarekrystä

Kunta-ala tarjoaa työtehtäviä laidasta laitaan, monelta eri toimialalta. Vuosittain Kuntarekryn kautta rekrytoidaan tuhansia uusia työntekijöitä ympäri Suomen. Kunta-ala on itseasiassa Suomen suurin ja monipuolisin toimiala, joten sieltä voisi löytyä myös sinun urapolkusi kannalta seuraava mielenkiintoinen askel.

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖpaikkoihin TÄÄLLÄ

Jos et juuri tällä hetkellä löydä itsellesi sopivia työtehtäviä, voit aina työllistää Kuntarekryn hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa sinulle, kun profiiliisi sopivia työtehtäviä aukeaa ja näin ollen sinun ei tarvitse jatkuvasti olla selailemassa onko uusia työpaikkoja tullut tarjolle.

Löydät sivustoltamme myös paljon vinkkejä työnhakuun ja työnhaun eri vaiheisiin liittyen sekä tietoa kunta-alalla työskentelystä. Käy tutustumassa eri artikkeleihimme ja katso olisiko siellä sinulle hyödyllisiä vinkkejä työnhakuprosessisi tueksi.

Ja jos työskentely kunta-alalla vielä mietityttä, käy lukemassa Miksi töihin kuntaan.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista