Opetus - Kaarinan kaupunki - Kuntarekry

Opetusalan työpaikat

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa!

Ole yksi parhaista, tule töihin Kaarinan koulutukseen!

Kaarina on noin 36 000 asukkaan rohkeasti kehittyvä kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista.

Opetuksen kenttämme muodostuu kymmenestä perusopetuksen koulusta, joista yksi on ruotsinkielinen. Lisäksi kaupungissamme toimii noin 400 opiskelijan lukio.

Parhaaseen joukkoomme kuuluu noin 400 perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista. Haluatko olla yksi parhaista? Avoimet työpaikkamme löytyvät tältä sivulta.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa arvojemme mukaisesti – avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

Yhteistyö toiminnan keskiössä

Meillä Kaarinassa koulutuksen parissa työskentelyä ohjaa panostaminen käyttäytymisen myönteiseen tukemiseen, vuorovaikutukseen ja oppilaiden osallisuuteen. Teemme yhdessä parhaamme, jotta jokainen lapsi ja nuori voi kokea kuuluvansa kouluyhteisöönsä ja oppia koulussa vahvat sosiaaliset taidot.

Henkilöstöllemme tarjoamme mahdollisuuksia kokea työn ja onnistumisen iloa osana opetuksen ammattilaisten joukkoa. Olemme kehitysmyönteinen yhteisö ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme muun muassa mahdollisuuden työnkiertoon. Kaarinassa käytössäsi on kannettava tietokone, työpuhelin ja iPad.

Avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys.

Me pohjaamme työmme yhteisiin arvoihin, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys.

Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta.

Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Kaarinan koulussa on hyvä opettaa.

Yksi parhaista, luokanopettaja Lauri, kertoo työstään:

Toimin nyt yhdeksättä vuotta luokanopettajana, ja olen lisäksi erikoistunut teknisen työn opettamiseen. Koulussamme on rento meininki ja mielestäni parasta täällä on työyhteisö. Työkavereille ja esihenkilölle voi puhua kaikista asioista ja saada vertaistukea käytännön kysymyksissä.

Työnantajana Kaarina on hyvä. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja meillä suhtaudutaan joustavasti myös virkavapauksiin. Olin itsekin vuoden virkavapaalla, ja sen päätyttyä tuntui hienolta palata tuttuun työyhteisöön. Koulussamme panostetaan hienosti opetukseen ja kasvatukseen. Meillä on myös hyvät resurssit: tarpeeksi henkilökuntaa, hyvät ja ajanmukaiset työvälineet ja uusi koulurakennus.

Opetusalan avoimet työpaikat

Paras paikka työskennellä.

Kaarinan kaupungilla työskentelee monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Etsimme joukkoomme osaajia muun muassa varhaiskasvatukseen, perus- ja lukio-opetukseen, hallintoon, tekniselle alalle sekä vapaa-ajan palveluiden pariin.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa arvojemme mukaisesti – avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

tutustu meihin työnantajana