test

Amanuenssiksi Kymenlaakson hyvinvointialueelle

Hakuaika päättyy  30.5.2024 23:59

Haluatko päästä näkemään ja kokemaan, millaista on lääkärin työ Kymenlaakson hyvinvointialueella?

Haemme amanuensseja eri erikoisaloille ja toimipisteisiin. Kymenlaakson hyvinvointialueella amanuenssijaksoja on mahdollisuus suorittaa: - sisätaudit, kesä 2024 täynnä - neurologia, kesä-heinäkuu täynnä - keuhkotaudit, touko-heinäkuu täynnä - syöpätaudit - lastentaudit - anestesiologia, kesä täynnä - kirurgia - naistentaudit- ja synnytykset - akuuttipalvelut - psykiatria - nuoripsykiatria - lastenpsykiatria - perusterveydenhuollon osastot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työympäristöjä, jossa voit kehittyä ammatillisesti. Kymenlaakson hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen järjestämisestä Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden alueella. Keskussairaalamme sijaitsee Kotkassa. Kouvolan Ratamossa toimii ympärivuorokautinen päivystys ja PTH osastot. PTH osastoja meillä on myös Karhulassa ja Haminassa.

Kymenlaaksossa toimi vuodesta 2019 vapaaehtoinen sote-kuntayhtymä, meillä on prosesseja ja palveluverkkoa kehitetty on pitkälle. Vuoden 2023 alusta olemme entistä pontevammin kehittäneet toimintojamme siten, että jokainen työntekijä viihtyisi meillä paremmin ja, että jokainen kymenlaaksolainen saisi tarvitsemansa vaikuttavat sote-palvelut.

Kesälle 2024 on jo melko paljon varauksia. Laita hakemus, niin katsotaan löytyisikö toivomallesi ajankohdalle vielä tilaa.

Edellytämme sinulta: - Lääketieteen opiskelijan statusta - Suomen kielen taitoa - Motivaatiota ja innokkuutta oppia uutta

Liitä hakemukseesi opintorekisteriote ja kerro toiveesi erikoisalasta ja amanuenssijakson ajankohdasta.

Jos olet valmistunut EU:n tai ETA-maiden ulkopuolella lääkäriksi , ja Valvira on hyväksynyt tutkintosi, voit hakea amanuenssipaikkaa. Liitä mukaan Valviran lausunto tutkinnosta, kielitodistus ja tieto oleskeluluvastasi.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja voimme käydä läpi kysymyksiäsi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostiin rekrytiketti@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan