Apulaisylilääkäri

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Apulaisylilääkärin virka Kainuun hyvinvointialueella.

Työskentelet Kainuun uudessa sairaalassa 30-paikkaisella psykiatrisella osastolla kokeneiden erikoislääkärien kanssa uudenaikaisissa tiloissa.

Kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto, pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti erikoistuva tai muu laillistettu lääkäri.
Virassa on mahdollisuus suorittaa erikoislääkärikoulutukseen kuuluvia psykiatrian tai muun soveltuvan erikoisalan erikoistumispalveluja.

Kiinnostus ja kokemus psykiatrian sairaalalääkärinä toimimisesta katsotaan eduksi.

Olemme valmiita keskustelemaan henkilökohtaisista toiveista viran hoitamisen suhteen.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun hyvinvointialueen tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Juha Luukiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "apulaisylilääkäri 7000591"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Juha Luukinen, juha.luukinen@kainuu.fi ja palveluyksikön päällikkö Marja-Leena Leinonen, marja-leena.leinonen@kainuu.fi

Ensi sijassa toivomme yhteydenottoasi sähköpostilla, jossa ilmoitat yhteystietosi ja sopivan ajankohdan, jolloin Sinuun voi olla yhteydessä (sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Otamme Sinuun yhteyttä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!