test

Apulaisylilääkäri lastenpsykiatrian yksikköön Hämeenlinnaan

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Etsimme lastenpsykiatrian yksikköön Kanta-Hämeen keskussairaalaan, Hämeenlinnaan apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan!

Apulaisylilääkärinä työskentelet ylilääkärin työparina ja työtehtäväsi räätälöidään toiveesi mukaan haluamiisi työryhmiin (esim. yleislastenpsykiatria tai neuropsykiatria). Tehtävä pitää sisällään potilastyön lisäksi erilaisia hallinnollisia ja kehittämistehtäviä, joiden sisällöstä sovitaan erikseen. Mikäli olet enemmän kiinnostunut erikoislääkärin virasta ilman hallinnollisia tehtäviä, voidaan myös tästä mahdollisuudesta keskustella.

Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan. Osa-aikainen työnkuva ja osittainen etätyö ovat mahdollisia. Työ ei sisällä päivystysvelvollisuutta. Järjestämme sisäisiä koulutuksia ja tuemme ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumista ja järjestämme henkilökohtaisen työnohjauksen. Sairaskertomusjärjestelmämme on Lifecare ja sen käyttöön perehdytetään. Käytössämme on myös Intro -perehdytysohjelma.

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen lastenpsykiatrian palveluyksiköitä ovat poliklinikat Forssassa ja Hämeenlinnassa. Lastenpsykiatrian yksiköissä tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia perheineen. Teemme työtä moniammatillisissa hyvin koulutetuissa työryhmissä. Yksiköissämme on kaksi virassa olevaa ylilääkäriä ja yhteensä viisi erikoislääkärin virkaa ja yksi erikoistuvan virka, joita hoitavat virkalääkäreiden lisäksi ostopalvelulääkäri.

Sinulta toivomme kliinisen osaamisen ja ammattitaidon lisäksi kehittämismyönteisyyttä, halua kokeilla uusia toimintatapoja ja kiinnostusta kehittää toimintaa yhdessä kollegoidesi kanssa. Suunnittelemme maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, jonka tulevien lastenpsykiatrian yksikön tilojen ja toiminnan suunnittelussa Sinulla on mahdollisuus olla mukana. Uudet tilat otetaan käyttöön vuonna 2026.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa lastenpsykiatrian erikoisalalla. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme haussa huomioon myös loppuvaiheen erikoistujat viransijaisuuteen.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Lääkärisopimuksen ja paikallisen psykiatreja koskevan sopimuksen mukaisesti siten, että varsinainen palkka on noin 9000 €/kk sis. 8 % kokemuslisän. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Lastenpsykiatrian ylilääkäri Kati Mäki-Kihniä puh. 040 198 1693 / kati.maki-kihnia@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan