test

Asumisen ohjaaja, vammaisten palvelut, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  21.6.2024 15:00

Keikkatöihin Kolpeneelle asumisen ohjaajan tehtäviin!

Haemme lähihoitajia jatkuvalla haulla asumisen ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin Rovaniemelle, Kolpeneen asumisen palveluihin.
Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti.

Kolpeneen asumisen palveluihin kuuluu yksiköt: Soolo, Komppi, Tempo ja Rasti, Kipinä Kaarna, Hangaspisto sekä Koivuojankadun yksikkö. Koivuojankadun yksikkö sijaitsee ylikylässä ja Hangaspiston yksikkö lähellä keskussairaalaa, muut yksiköt ovat Myllärintiellä. Sinulla on mahdollisuus hakea sijaisuutta tiettyyn yksikköön tai vaihtoehtoisesti kiertää eri yksiköissä kiinnostuksesi mukaan.

Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään sekä esihenkilösi tuen.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävään on jatkuva haku 21.6.2024 klo 15:00 saakka. Täytämme tehtäviä sopivan hakijoiden löytyessä hakuajan aikana.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisää ja ota yhteyttä palveluesihenkilö Nina Joutseneen: nina.joutsen@lapha.fi tai 040 168 7304

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan