Avoin hakemus, Terapeutit ja psykologit

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

HEIPPA SIE JO KOKENUT KONKARI TAI VASTAVALMISTUNUT TERAPEUTTI!

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Haluamme, että tämä on se paikka, jossa jokainen voi loistaa ja tehdä merkityksellistä työtä. Ja nyt siulla voisi olla mahdollisuus liittyä tähän timanttiseen porukkaamme!

Meillä on ajoittain avoinna erilaisia terapeuttien työmahdollisuuksia, joihin pääset hakemaan niiden omien työpaikkailmoitusten kautta. Mikäli näistä työpaikoista ei löydy siun toiveita vastaavaa tehtävää, niin tämän avoimen haun kautta voit jättää meille avoimen hakemuksesi ja katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä siulle toiveitasi ja osaamistasi vastaavaa tehtävää.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi fysioterapeutti, toimintaterapeutti, ravitsemusterapeutti, psykologi tai puheterapeutti, me haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, millaisista tehtävistä sie oisit kiinnostunut.

Mitä tarjoamme siulle?
- Kehityshaluisen työympäristön, joka kannustaa kaikkia työntekijöitään uuden oppimiseen mm. kattavien verkko-oppimismahdollisuuksien kautta.
- Laadukkaaseen johtamiseen panostamisen.
- Osaavan työyhteisön tuen.
- Systemaattisen perehdytyksen.
- Kilpailukykyisen palkan.
- Monipuoliset henkilöstöedut.


Mitä odotamme siulta?
- Tahtoa olla edistämässä osaltasi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asukkaiden terveyttä.
- Sitoutumista organisaation arvoihin ja työskentelyä niiden mukaisesti.
- Kykyä toimia osana tiimiä ja toteuttaa rakentavaa yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä.
- Uteliaisuutta ja halua oppia uutta.
- Soveltuvaa tutkintoa sekä tarvittavaa laillistusta hakemaasi tehtävään.
- Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
- Tehtäviin valittujen tulee tarvittaessa esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilasta.

Jos sie olet valmis tekemään työtä, jolla on merkitystä, täytä avoin hakemus. Kun täytät avoimen hakemuksen, anna meidän nähdä, mikä siusta tekee erityisen, miksi juuri sie voisit olla se, jota tarvitsemme. Kerro meille tarinasi ja tuo esiin se, mikä tekee siusta sen ainutlaatuisen ammattilaisen, joka olet.

Vaikka emme voi taata välitöntä työtarjousta, arvioimme hakemuksiasi, ja mikäli soveltuvia tehtäviä tulee avoimeksi tulevaisuudessa, otamme sinuun yhteyttä.

Toivottavasti saadaan kuulla siusta kohta lisää!


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipalveluihimme osoitteeseen rekrytointipalvelut@ekhva.fi

Jätä avoin hakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan