Avoin haku hoitohenkilöstö

Hakuaika päättyy  1.11.2024 23:59

ISLAB hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratorioalan ammattilaisille. Meillä pääset tärkeäksi osaksi terveydenhuollon hoitoketjua, saat laadukkaan perehdytyksen sekä asiantuntijatyöyhteisön tuen.

Voit olla valmis laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, alan opiskelija tai muu terveydenhuollon ammattilainen/opiskelija (esimerkiksi sairaanhoitaja, lähihoitaja tai lääketieteen opiskelija), jolla on suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot.

Näytteenottotehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tehtäviin valittavilta vaaditaan suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät meillä Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan.

Jätä avoin hakemus sijaisuuksiin Kuntarekryn lomakkeemme kautta. Kerro samalla, millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä. Olemme uusiin hakijoihin yhteydessä, kartoitamme toiveisiisi sopivat ja osaamiseesi soveltuvat työskentelypaikat.

Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on myös kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu Epassi, mikäli yhtäjaksoinen palvelussuhteesi kestää yli 3 kuukautta.

Pidempiaikaiset sijaisuudet sekä määräaikaisesti tai toistaiseksi täytettävät tehtävät ja virat laitamme erilliseen hakuun. Tutustu myös näihin avoimiin paikkoihimme https://www.kuntarekry.fi/islab!


Lisätietoja

http://www.islab.fi

Yhteystiedot

rekry@islab.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä! ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä- Suomessa. ISLAB hyvinvointiyhtymä on Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. ISLABissa työskentelee lähes 600 työntekijää, joista lähes 90 % on laboratoriohoitohenkilöstöä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee lääkäreitä, tutkimushenkilöstöä ja hallinnon henkilöstöä. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. www.islab.fi Tutustu työnantajaan