test

Avoin haku hoitotyöhön

Hakuaika päättyy  31.12.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Kaikki avoimet työpaikat löydät verkkosivuiltamme omahame.fi/meille-toihin.

Meillä on säännöllisesti tarjolla eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia hoitotyön ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimista työpaikoista, jätä avoin hakemus ja kerro, millaista työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä!

Tehtävänkuvaus riippuu työyksiköstäsi, mutta pääset kaikkialla osallistumaan Oma Hämeen asiakkaiden sekä potilaiden hoidon toteuttamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Voit ilmoittaa avoimella työnhakulomakkeella kiinnostuksesi työskentelyyn eri toimialoilla, sekä eri paikkakunnilla.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun työsuhteen keston mukaisesti.

Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

rekry@omahame.fi

Jätä avoin hakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi -sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan