Erikoistuva lääkäri keuhkosairaudet Mikkeli

Hakuaika päättyy  4.10.2024 15:00

Hei erikoistuva lääkäri, tule Mikkeliin keuhkosairauksien yksikköön! Meillä voit erikoistuvana lääkärinä suorittaa keuhkosairauksien runkokoulutuksen tai tehdä reunapalveluita omalle erikoisalallesi.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee erikoistuvaa lääkäriä keuhkosairauksille. Aloitus sopimuksen mukaan.

Keuhkosairauksien yksikkö Mikkelissä koostuu ajanvarausvastaanotosta sekä noin 10 paikan reviiristä konservatiivisella vuodeosastolla. Yksikössämme tehdään monipuolisesti kaikkea keuhkosairauksien erikoisalaan kuuluvaa työtä.

Työnkuva järjestetään koulutustavoitteiden mukaiseksi. Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti työskentelyä vuodeosastolla sekä poliklinikalla. Mikkelissä sinulla on myös mahdollisuus opetella tekemään bronkoskopiaa ja pientoimenpiteitä. Erikoistuvan lääkärin työnkuvaan kuuluu myös päivystykseen osallistuminen.

Erikoistuvana lääkärinä saat yksikössämme tukea ja sopivasti vastuuta. Erikoistuvan koulutukseen kuuluu osallistuminen toimialamme koulutuspalavereihin. Erikoistuvalla on mahdollisuus osallistua myös alan valtakunnallisiin koulutuksiin. Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja kannustaa lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241, anssi.ukkonen@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan