test

Erikoistuva lääkäri sairaalapalvelut

Hakuaika päättyy  5.6.2024 15:00

Haemme joukkoomme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalle erikoistuvia lääkäreitä sairaalapalveluihin.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaalat toimivat opetussairaaloina mahdollistaen erikoistumisen molemmissa yksiköissä saman työnantajan palveluksessa.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Meillä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisella kuin operatiivisella puolella ennen yliopistosairaalakoulutusta.

Erikoislääkärien koulutus on meillä jatkuvaa ja moniammatillista. Kouluttajina olemme saaneet tunnustusta ja Nuorten lääkärien yhdistys (NLY) on antanut meille useina vuosina viisi tähteä opetussairaalana. Erikoistuvan lääkärin koulutusmalleja on kehitetty suunnitelmallisesti ja erikoislääkärit ovat sitoutuneet kouluttajiksi. Vastavuoroinen keskustelu erikoislääkäreiden ja erikoistuvien kesken on päivittäistä. Erikoistuvan lääkärin omia toiveita kuullaan ja asioista puhutaan avoimesti. Myös koulutusylilääkärit omilla aloillaan edistävät koulutusta ja kokonaisuudessa työyhteisön ilmapiiri tukee koulutusmyönteisyyttä.

Luonnollisesti myös terveyskeskusjakso on mahdollista suorittaa Eloisassa. Yleislääketieteen erikoistumisen voit tehdä kokonaisuudessaan Eloisan palveluksessa. Tämä tarjoaa erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden yhdistää joustavasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon koulutusjaksoja siten, että virkatyösuhteen edut, kuten lomakertymät, säilyvät, vaikka työntekopaikka vaihtuu.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Lue lisää sairaalapalveluiden erikoistumismahdollisuuksista täältä:
https://etelasavonha.fi/tyopaikat/eloisa-tyopaikkana/laakariksi/erikoistu-eloisassa/

Kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sotekeskuspalvelujen palvelualuejohtaja, vastaava ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676,

anna-sofia.simula@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan