test

Tervetuloa erikoistumaan psykiatrian erikoisaloille Jyväskylän Sairaala Novaan

Tai tule tekemään reunoja ja kokeilemaan olisiko psykiatria sinun juttusi!

Tervetuloa Jyväskylään, Keski-Suomen Sairaala Novaan! Harkitsetko erikoistumista psykiatrian erikoisaloilla tai oletko kiinnostunut reunojen tekemisestä?

Sairaala Novan psykiatrialla työskennellään vuonna 2021 valmistuneessa uudessa sairaalassa. Erikoistuvana lääkärinä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisessa ja sopivan kokoisessa keskussairaalaympäristössä, jossa kokeneet seniorikollegamme toimivat tukenasi koko erikoistumisesi ajan.

Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Suuntaa erikoistuminen mielenkiintosi mukaan

Sairaala Novassa erikoistuessasi voit työskennellä osastotyössä tai avohoidossa. Osastoilla hoidamme sekä aikuisia, että nuoria. Meillä on yhteensä kuusi aikuispsykiatrista osastoa ja kaksi nuorisopsykiatrian osastoa.

Avohoidossa työskennellään sekä aikuisten, nuorten, että lasten parissa. Osastojen ja avohoidon lähekkäinen sijainti Sairaala Novassa mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja somatiikan sijoittuminen saman katon alle edesauttaa toimivaa konsultaatiotoimintaa.

Vahva seniorituki työn sisällön suunnittelun tukena

Ylilääkärimme ovat vahvasti mukana suunnittelemassa erikoistuvan lääkärin työn sisältöä. He kiertävät osastoilla erikoistuvien kanssa viikoittain, jolloin omasta työkuormasta ja sijoitustoiveista on mahdollista keskustella tarkemmin. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän ympäristön kasvaa ja kehittyä lääkärinä. Niin seniorikollegamme kuin muutkin työyhteisösi jäsenet ovat apunasi ja neuvoa voi aina kysyä.

Aikuispsykiatrialla erikoislääkärikoulutus toteutuu professorin ja kliinisen opettajan johdolla, mm. viikoittaisilla seminaareilla ja tutoroinnilla. Erityistä huomiota kiinnitämme riittävän lähiohjauksen toteutumiseen. Tavoitteena on kehittää toimintaa palautteiden perusteella toimivammaksi erikoistuvien näkökulmasta. Aikuispsykiatrialla voit suorittaa koko erikoistumisesi meillä, myös yliopistopalvelut!

Nuorisopsykiatrialla erikoistuva ja ylilääkäri muodostavat tiiviin parin ja ylilääkäri seuraa erikoistuvan työssä jaksamista ja työoloja tiiviisti ja pyrkii tarttumaan epäkohtiin. Nuorisopsykiatrialle haetaan professoria ja hänen työparikseen kliinistä opettajaa kehittämään erikoistumiskoulutusta.

Tiivistetysti ohjaajan ja muiden erikoistuvien kesken tavataan useasti viikossa, niin aikuispuolella, kuin nuorisopsykiatriallakin. Ei siis tarvitse jännittää sitä, että jäisi yksin. Senioritukea tarjotaan niin paljon kuin on tarvetta, meillä on säännöllisiä tapaamisia kasvokkain, mutta ohjaajaa tai kollegaa voi tavoitella myös puhelimella, sähköpostilla tai teamsillä.

Perehdytys

Perehdytys järjestetään niin, että pääset mukaan porukkaan ja saat riittävästi tukea kasvaaksesi ja kehittyäksesi lääkärinä. Sekä erikoistumista aloittaessasi, että myöhemmin erikoistumisesi aikana perehdytyksen tukena hyödynnämme Intro -perehdytysjärjestelmää. Introsta löytyvät materiaalit mm. yleisperehdytykseen, erikoisalaperehdytykseen, päivystysperehdytykseen sekä tarvittaessa esimerkiksi LifeCare järjestelmän käyttöön ja kirjaamiseen.

Aikuispuolella kaikki erikoistuvat osallistuvat omaan koulutusohjelmaansa kahtena päivänä viikossa. Nuorisopsykiatrialla erikoistuvat tapaavat kerran viikossa sekä osallistuvat tämän lisäksi yliopistosairaalan erikoistumiskoulutukseen. Lisäksi erikoistuvat voivat osallistua ulkoisiin koulutuksiin erikoistumispisteitään varten.

Työelämän joustot hyvän työarjen mahdollistajana

Me ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Mahdollistamme esimerkiksi osa-aikaisen työn, sekä polikliinisessa työssä osittaisen etätyön. Päivystyksiä erikoistuvalla on keskimäärin noin 2 kertaa kuukaudessa, mutta aina niin, että erikoislääkäri toimii takapäivystäjänä!

Työnantajana tuemme hyvinvointiasi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavalla hyvinvointiedulla. Sairaala Novassa käytössäsi on maksuton kuntosali ja lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Huoletonta asumista Keski-Suomessa

Keski-Suomen pääkaupunkina tunnettu Jyväskylä on ihmisen kokoinen kaupunki, joka tunnetaan sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomasta elämäntyylistä.

Toisaalta oman kotisi voit löytää myös muista Keski-Suomen kunnista, vaikkapa pikkasen parempana periferiana tunnetulta Viitasaarelta, kokoaan suuremmasta Karstulasta tai Jämsästä, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi elämäsi tarinaan.

Viihdyitpä sitten paremmin kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa, tarjoaa Keski-Suomi varmasti sinulle sopivan ratkaisun. Autamme sinua muuttokustannuksissa ja tarvittaessa opastamme sinua asunnon etsinnässä.

Tutustu Keski-Suomen kuntiin

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi erikoistumisarki!

Aikuispsykiatria

Ylilääkäri Kirsi Hölttä-Koivunen p.0503169734 kirsi.holtta-koivunen@hyvaks.fi

Nuorisopsykiatria

Ylilääkäri Hanna Kakkonen p.0405907808 hanna.kakkonen@hyvaks.fi

Tai jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lämpimästi tervetuloa Sairaala Novaan, toivoo koko psykiatrian palvelualueen porukka 💚

Kohtaamme ihmislähtöisesti ja yhdenvertaisesti - Toimimme avoimesti yhteistyössä - Olemme luotettavia ja vastuullisia, myös tuleville sukupolville

Arvot - Keski-Suomen hyvinvointialuestrategia 2030

Tutustu Keski-Suomen hyvinvointialueeseen työnantajana