Erikoistuvia lääkäreitä (sisätaudit, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:45

Lämpimästi tervetuloa erikoistumaan sisätaudeille Jyväskylän Sairaala Novaan!

Haemme mukaan työyhteisöömme sisätauteihin erikoistuvia lääkäreitä ja reunapalveluita tarvitsevia lääkäreitä. Sisätautikokemus hyödyttää monella alalla, joten olet tervetullut myös, vaikka oma erikoisalasi olisi vielä pohdinnan alla.

Keskussairaalassa työskenteleminen mahdollistaa hyvin monipuolisen työnkuvan ja vastuu laajentuu sitä mukaan, kun osaaminen kehittyy. Erikoistuvia lääkäreitä ja opiskelijoita ei meillä jätetä yksin, vaan työtä tehdään osana moniammatillista tiimiä. Seniorikollegat toimivat aina taustalla ja auttavat, kun jotain kysyttävää herää.

Sairaala Nova on maamme suurin keskussairaala, jossa tuotamme erikoissairaanhoidon palvelut 275 000 keskisuomalaiselle. Uusi sairaala otettiin käyttöön tammikuussa 2021. Meillä on edustettuna lähes kaikki lääketieteen erikoisalat ja olemme osa Keski-Suomen hyvinvointialueen 12 000 työntekijän yhteisöä.

Jos erikoistuminen sisätaudeille kiinnostaa, olethan yhteydessä ylilääkäri Marja Miettiseen! Marja kertoo mielellään lisää työskentelystä meillä ja voitte yhdessä jutella ajatuksistasi omannäköisen työarjen toteutumisessa. Halutessasi voit jättää myös hakemuksen Kuntarekry-järjestelmän kautta.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Marja Miettinen, sisätautien ylilääkäri

marja.miettinen@hyvaks.fi

puh. 050 3160 366

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan