Etäpsykiatri erikoissairaanhoidon vastaanotto

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:00

Mielenterveysvastaanotollemme haetaan etäpsykiatria. Tehtäviisi kuuluu potilaiden hoito etävastaanotolla ja seutukuntiemme mielenterveystiimien konsultointi. Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee mielenterveys- ja päihdepalveluihin psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan mielenterveysvastaanottojen etäpsykiatrin työhön 1.9.2024 alkaen tai hakijan kanssa erikseen aloittamisen päivämäärästä sopien.

Psykiatrian erikoissairaanhoidon vastaanottopalvelut toimivat Mielen- ja kuntoutuksen talossa, Mikkelin keskussairaalan vieressä.

Mikkelin mielenterveys- ja päihdepalvelujen toiminnot sijaitsevat kaikki saman katon alla Mielen-ja kuntoutuksen talossa, mukaan lukien myös psykiatrian osastot. Uudistuneet tilat antavat mukavan, turvallisen ja modernin työ- ja hoitoympäristön lisäksi uusia mahdollisuuksia sairaalahoidon ja avohoidon, sekä poliklinikoiden väliseen yhteistyöhön. Tällainen laaja toimintojen yhdistyminen samaan toimipisteeseen tapahtui Eloisassa ensimmäisten joukossa Suomessa. Tämän muutoksen myötä meille avautui paljon mahdollisuuksia eri erikoisalojen ja omien toimintojemme yhä saumattomampaan yhteistyöhön potilaan hoidossa.

Tällä virkahaulla haemme psykiatria etävastaanottotyöhö, johon kuuluu potilaiden etävastaanottoa sekä seutukuntiemme mielenterveystiimien konsultoivaa psykiatrin työtä.
Järjestämme etävastaanottotyötä varten tarvittavat työvälineet ja tarvittaessa myös työhuoneen Etelä-Savon hyvinvointialueen mielenterveyspalvelujen toimipisteestämme.

Paikallinen porraspalkkaus;
LL alle 3v valmistumisesta: 6188,29€
LL yli 3v valmistumisesta 6638,29€
Erikoistuva lääkäri, kun yliopistosairaalajakso suoritettu: 7386,29€ Erikoislääkäri, alle 10v erikoistumisesta: 7786,20€
Erikoislääkäri, yli 10v erikoistumisesta; 8186,20€ ja erikoislääkäri + lisävastuu/ ayl -tason tehtävät-> 8636,20€
Tämä peruspalkan päälle tulee vielä henkilökohtaiset lisät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Eduksi luetaan psykiatrian vastaanottotyökokemuksen lisäksi psykoterapeuttinen pätevöityminen.
Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaa hoitamaan voidaan ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen myös psykiatrista kokemusta omaava laillistettu lääkäri.

Osa-aikaisesti työajasta voimme hakijan toiveiden mukaan neuvotella.

Potilasjärjestelmänä käytössämme on Lifecare. Ohjelmana videovälitteisessä etävastaanotossa on ELOISAN palveluissa toistaiseksi VideoVisit.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!