test

Fysioterapeutti (fysioterapiayksikkö, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Sairaala Novan erikoissairaanhoidon fysioterapiayksikköön vakituiseen työsuhteeseen

FYSIOTERAPEUTTIA

Tässä tehtävässä kuulut tiimiin, jonka vastuualueena on neurologian polikliininen fysioterapia. Tiimi vastaa lisäksi kuntoutustutkimus- ja kipupoliklinikan fysioterapiasta. Lisäksi neurologian tiimin jäsenet työskentelevät osittain kuntoutusosastolla.

Toimit edellä mainituista ensisijaisesti neurologian polikliinisessa fysioterapiassa, jossa tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on keskus- ja ääreishermoston sekä lihaksiston sairauksia. Näistä yleisimpiä ovat mm. Parkinsonin tauti, aivoverenkiertohäiriöt (AVH), MS-tauti, muut lihassairaudet ja muistisairaudet. Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta tehtäväalueen laajentamiseen muillekin tiimin vastuualueille.

Fysioterapiassa korostuu potilaan tilanteen ja toimintakyvyn kokonaisvaltainen arviointi, potilaslähtöinen ohjaus sekä moniammatillinen työote.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu fysioterapeutti tai entinen lääkintävoimistelijan tutkinto. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Arvostamme erikoissairaanhoidon kuntoutustoiminnan tuntemusta, vahvaa itsenäisen työskentelyn taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta ja kiinnostusta neurologisen potilaan fysioterapiasta sekä sen kehittämisestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut alkaen viikolla 21.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa töihin osaavaan ja välittävään työyhteisöön!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sanna-Maria Mäkelä, osastonhoitaja

Kuntoutustoiminta, neurologia, fysiatria ja geriatria

p. 014-2695391

sanna-maria.makela@hyvaks.fi

Tavoitettavissa ajalla: 24.-26.4 klo 8-12.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan