Gastroenterologian osastonylilääkäri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  23.5.2024 15:45

Tervetuloa monipuoliseen erikoislääkärin työhön Sairaala Novaan Jyväskylään!

Haemme nyt Sairaala Novaan Jyväskylään vakituiseen virkaan

GASTROENTEROLOGIAN OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ (sisätaudit)

Tehtävääsi kuuluu sisätautien gastroenterologian poliklinikan tavanomaista potilastyötä ja tähystystoimintaa. Kliinisen työn lisäksi on mahdollista tehdä tutkimustyötä. Huomioimme toiveesi tehtävänkuvan osalta. Sairaala Novassa meillä on modernit ja muuntuvat työtilat sekä täysin uusi tutkimusvälineistö ja laitekanta. Potilaat saavat laadukasta hoitoa ja yhteistyö sekä konsultaatiomahdollisuudet gastrokirurgian kanssa on vahvaa. Teemme keskussairaalassamme myös ohutsuolen tähystyksiä sekä kapseliendoskopiaa.

Sinua odottaa ammattitaitoinen ja osaava tiimi, johon kuuluvat lääkärit, IBD-hoitajat ja tähystyshoitajat. Meillä työtä tehdään yhdessä. Yksikössämme on yhteensä kolme gastroenterologian erikoislääkärin virkaa. Huomioimme toiveesi työelämän joustoista. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja mahdollistamme työntekijöillemme lisäkouluttautumisen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kysy lisää!

Kelpoisuusehtona on gastroenterologian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi kiinnostus tutkimustoimintaan ja koulutusmyönteisyys katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

"Työ on monipuolista. Uudet toimenpidetilat ovat raikkaat ja valoisat. Työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri. Tervetuloa tekemään työtä yhdessä!” - kollega tiimistä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Inka Koskinen

ylilääkäri, gastroenterologia

puh. 014 269 3127

inka.koskinen@hyvaks.fi

-

Marja Miettinen

ylilääkäri, sisätaudit

puh. 014 269 5042

marja.miettinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!